לרואי

oldenburg

New member
לרואי

אפשר לאלף בכל גיל תוכי, פשוט כשהתוכי בוגר זה יותר קשה ועלולות להופיע בעיות התנהגות.. אבל היו לי הרבה קוקטיילים בוגרים בחיי שהצלחתי לאלף. פשוט באילוף תוכי בוגר צריך יותר להשקיע

assafus

New member
איך מאלפים

תוכל לתת כמה עצות איך מתחילים לאלף תוכי

רואי

New member
אני מבין את כוונתך אבל..

השאלה לאיזה רמת אילוף אתה רוצה להגיע? אתה מסתפק בזה שהתוכי לא ינשך? זה נחשב אילוף? אני לא חושב. כשהתוכי כבר הגיע לגיל בגרות ויד אדם לא נגעה בו אז גם אם נגרום לו להפסיק לנשוך זה עדיין לא יהיה מה שנקבל מתוכי האכלת יד! תוכי האכלת יד קשור לאדם ואוהב להיות בקרבתו.

SpecialNight

New member
לא ממש במקרה שלי ../images/Emo4.gif

התוכי שלי לא אוהב אותי מאז הסיפור עם עמוס (הסיפור בעמוד הנוכחי). הוא עושה טובה שעולה עליי...וגם כשהוא עולה עליי אחרי 20 שניות הוא עף בחזרה לכלוב... הוא אוכל את הקירות....מוזר לא?

OZ MASTER

New member
אני חושב שהוא אוכל את הקירות בגלל

שהור רוצה סידן אבל אני לא בטוח... גם שלי עושה את זה לפעמים...

OZ MASTER

New member
ביצה קשה

אבל אני ממש לא בטוח תחכה לעוד דיעות... יש פה מומחים... הם בטוח יעזרו לך!

avidadon

New member
יש בחנויות אבן מיוחדת

שתולים על הכלוב והיא עשירה בסידן, והתוכים מנקרים אותה וע"י כך ניזונים בסידן.

רואי

New member
יפה אמרת!

הם אוכלים את הקיר בגלל שהם רוצים סידן לכן כדאי לשים לכל סוג של תוכי קוביה כזו של "גיר" שמוכרים בחנויות התוכים מגרדים את זה, אוכלים את זה - כדי לחזק את הגוף שלהם, וגם משפשפים את המקור. הסידן גם נחוץ כדי שהביצים שהנקבה מטילה יצאו טוב- אם יש חוסר סידן בגוף של הנקבה - קליפת הביצה עלולה לצאת רכה מדי...

רואי

New member
גם ביצה קשה באה בחשבון מדי פעם

וגם הקליפות של הביצה הקשה (קליפות של ביצה מבושלת בלבד!) אבל עדיין אני ממליץ על ה"גיר" שמוכרים בחנויות!

SpecialNight

New member
איזה עצבים!!!!

התוכים האלה כלום לא אוהבים....ניסיתי תפוח,חסה,גזר.... nada... מה עושים??? טוב נו...הם כל כך אוהבים את האוכל שלהם...שהם לא מוכנים לאכול כלום
ננסה יותר מאוחר עוד כמה דברים...

רואי

New member
לא פלא שהם לא אוכלים את הפירות

הפ פשוט רגילים לגרעינים כל כך עד שהם לא ממהרים לוותר עליהם, תמשי לשים להם פירות, אולי יתחשק להם בהמשך.

SpecialNight

New member
אותי השתגעה על קליפות ביצה אבל...

זה לא יכול לגרום להם להחנק?

למעלה