tiny-kite~
New member
לרואה, חלום חוזר
שלום רואה (יש לי כל כך הרבה חלומות שיש לי לספר.... אבל אני אספר על אחד -) זהו חלום שהעיקרון שלו חוזר בורייאציות שונות- אני (במשך שנים זה כך) מדי פעם חולמת שאני עפה לא עפה לגמרי, לא סופרמן
, אבל מעופים קטנים שאני מנסה להשתלט עליהם ולא מצליחה, עפה- חוזרת לקרקע-עפה-חוזרת לקרקע... ההרגשה שלי בחלום זה לשמור על עצמי בקרקע אבל אני ``מאבדת את עצמי`` והרגליים נתקות מהאדמה ואני מרחפת לשניות ממושכות. עד עכשיו זה היה נראה לי נחמד שכל פעם ב.. אני חולמת על מעופים אלו, אבל לפני כמה ימים חלמתי על זה שוב, ואני מרגישה חייבת להיות לזה משמעות. לא ניסיתי לנתח את החלום הזה עד עכשיו ממש- כשאני כותבת לך. אני לא יודעת באילו תקופות בעבר חלמתי על חלום כזה, אבל בתקופה זו אני פשוט רוצה לברוח מהמציאות, אבל משכנעת את עצמי להשאר רגועה. הייתכן וזה פשר החלום? אני מתקשה להתמודד עם בעיות כמו אדם בוגר ולא פעם ביקשתי מאלוהים ש``יעשה לי טובה`` ולא יעיר אותי מחר בבוקר... אולי זה התת מודע שאומר לי לחזור למציאות ולהדבק לקרקע במקום לחשוב על איך לא להתמודד? (מוות) נורא רוצה לשמוע ניתוח לחלום הזה תודה טייני
שלום רואה (יש לי כל כך הרבה חלומות שיש לי לספר.... אבל אני אספר על אחד -) זהו חלום שהעיקרון שלו חוזר בורייאציות שונות- אני (במשך שנים זה כך) מדי פעם חולמת שאני עפה לא עפה לגמרי, לא סופרמן