לרואה בכוכבים...

לרואה בכוכבים...

מזמן לא הייתי פה...למרות שכשאתה היית במילואים כתבתי משהו אך אתה לא התייחסת לא ברור לי למה...אבל לא משנה... בכל מקרה יש לי חברה...מישהי מהכיתה שלי שמתחתנת עוד שבועיים חלמתי שיורד לה גשם בחתונה....מה זה אומר? טוב או רע? האמת...אני לא אוהבת אותה במיוחד...סוד בינינו
בקיצור...אשמח לשמוע מה יש לך לומר התגעגעתי אתה יודע? מלכתוש

JFK1

New member
פתרון החלום למלכת הקרח

שלום לך אנסה לסייע בפיתרון החלום אבל הדגיש כי אני פותר חלומות בפורום עלפי התורה וספרי המקובלים. עלפי ספרי הקבלה הרואה גשם בחלומוהדבר מעיד על רווח כספי קרב. העובדה שבחלום ראית את חתונת חברתך מוסיףמספר נקודות חיוביות. ראשית בנוגע לחברתך ברור כי החלום חיובי ומעיד על דרך חדשה ומוצלחת עם בעלה לעתיד ורווח כלכלי. מבחינתך ראית החופה בחלום בהקשר האמור מעידה הן על הצלחה קרבה יתכן אפילו במישור האישי וכוונתי לקשר חדש או קיים שיתחזק. לסיכום חלום חיובי מכל הבחינות ובאופן אישי אני ממליץ לך לא לכעוס או לשנוא חלילה את חברתך במיוחד עכשיו שהיא נכנסת לפרק רציני בחייה ותזדקק לעזרת החברות הקרובות בסיוע ועידוד . אשמח לקבל תגובה על הפיתרון. בברכה J.F.K

JFK היקר....

קודם כל תודה לך על הפירוש... דבר שני...היא לא חברה טובה שלי...היא כולה מהכיתה שלי...אני אסביר את עצמי יותר טוב...אני באה מקיבוץ ושם אנחנו גדלים ביחד בערך מגיל 0 הבחורה הספציפית שאני מדברת עליה גדלה איתנו אבל מגיל 10 בערך אם לא יותר, אף פעם לא הייתי החברה הכי טובה שלה... ואת האמת מרגע לרגע אני שונאת אותה יותר...היתה עוד חתונה של חברה מהכיתה שהחברה הזאת באמת חברה טובה שלי למרות שמכמה השנים האחרונות אנחנו לא בקשר רציני...בכל מקרה...זאת שעומדת להתחתן ועוד כמה בנות מכיתה החליטו שכל אחד מהכיתה ייתן 100 ש"ח ונשים הכל במעטפה אחת. אני בסוף החלטתי לתת לבד כסף (כמובן יותר) ואח"כ התברר לי שגם כל אחת שיש לה חבר או אחד שיש לו חברה שמו 100 ש"ח ביחד!!! אני אומרת שזה גועל נפש...אומנם זאת היתה חתונה קיבוצית אבל הם יכלו לראות את זה שזאת חברה שלהם ולא כי זה קיבוצי אז לא צריך את מלוא הכסף! אני יודעת שאם אני הייתי מתחתנת בקרוב לא הייתי מתנהגת ככה בטח שלא לחברה שלי מהכיתה בין אם היא חברה טובה או לא!!! בקיצור...אני לא מאחלת לה שירד לה גשם בחתונה זה בטוח אבל זה לא אומר שאני אתחיל לאוהב אותה... תודה לך JFK מלכתוש

JFK1

New member
מלכת הקרח דעי

שלום מלכית קראתי בעיון את תשובתך אלי. ראשית אני שמח שאת נוהגת בהגינות ואפילו ברוחב לב בענין הכספי והדבר מעיד על נשמה טובה וטוב לב שניחנת בו. את יודעת שאחד מהיסודות המרכזים בקבלה מכונה "מידה כנגד מידה". הכוונה שהעולם הינו גלגל מסתובב וכך גם הגורל. באותה דרך שאנו נתנהג עם חברנו כך יסתובב הגלגל ויתנהגו עימנו. כלומר אם ציערנו כלה חלילה יתגלגל הגורל שחלילה גם אותנו יצערו בחתונה או לאחריה. המושג של שינאת חינם הוא חמור ביותר. לשנוא חבר בגלל נקודות באופיו או ענינים פעוטים אחרים הינו דבר מיותר שלא מוסיף דבר. ברור שאדם צריך לבחור את חברין אבל מכאן ועד שנאה הדרך עוד ארוכה. אני מקווה שדברי יכנסו לליבך ותזכי באמת במצווה גדולה מאד לשמח כלה ביום חתונתה(ואותך גם ישמחו בבוא היום). בברכת כל טוב והצלחה J.F.K

גשם בחתונה......

היי מלכתוש!!! גם אני התגעגעתי.....טוב לראות אותך...... ואשר לחלומך. מה יש לאמר....גשם בחתונה, לא נשמע כמו משהו שהכלה רוצה שיקרה לה ביום חשוב כזה. כנראה שאת מייחלת לכישלון בעתידה מתוך כעס, כינאה או השד יודע מה...... בינינו......בזבוז של אנרגיה. חלומות פז, רואה בכוכבים.

רואה בכוכבים יקירי...

כמו שאמרתי ל-JFK זאת לא קינאה...זאת שינאה האמת...אתה צודק...אנרגיות מבוזבזות... כמה שאני אוהבת את הפירושים שלך לחלומות אתה מפתיע אותי כל פעם מחדש... ואגב...כמו שאמרת "חלומות באמת מתגשמים" וזה קורה לי לאחרונה יותר מידי... אני פשוט מתחילה לפחד לחלום!!! גם המחשבות שלי מתגשמות שזה הרבה יותר מפחיד אותי!!! אני חושבת על משו ומיד הוא קורה... בכל מקרה...תודה יקירי מלכתוש

למעלה