לרואה בכוכבים

• פותח הנושא פם
  • פורסם בתאריך

פם

New member
לרואה בכוכבים

שלום רב רציתי את עזרתך פעם בשבוע אני חולמת על תינוק. יש לציין שאני עדיין רווקה, וקצת לפני נשואים החלום האחרון זעזע אותי מאוד לכן החלטתי לפנות אליך חלמתי שאני מחזיקה ביד תינוק, ופתאום אני רואה שהתינוק מלא ברגים בראש, וכאילו חלול חבר שלי נתקל בי והתינוק נופל לריצפה ונשבר. ההרגשה שלי היית נוראה. הודה לך על עזרתך פם

nely

New member
איפהרואה בכוכבים?

פם? אמרתי לך שאני אוהבת אותך? :)

JFK1

New member
פתרון החלום(פם)

שלום לך אני הרואה בכוכבים אך בידי לסייע לך. בראשית מכתבי אציין שאני פותר את החלומות על דרך התורה וספרי המקובלים ולא מצד עצמי. החלום שנישנה מדי שבוע מבשר על מסר של אמת שמועבר איך משמיים ומאחר ולא הבנת אותו אזי הוא נשנה שוב ושוב. תינוק בחלום מסמל התחדשות ודרך חדשה דבר שמתאים לכונות הנישואין שלכם. נפילת התינוק עשויה חילוקי דעות שהתעוררו לאחרונה לגבי ענין מהותי הקשור בהשקפות בסיסיות למהות חיי הנישואין בינכם. שברון התינוק הוא תמרור הזהרה למציאת עמק השווהה בינכם על מנת למנוע קריסת מערכת היחסים. איני יודע אם מדובר במחלוקת השקפתית, תורנית או גשמית(עניני כספים) כי אין לי מספיק פרטים אולם ברור שיש לפעול במהירות לתיקון המצב. הוסיף כי יתכן שמדובר בענין הנוגע לאמון בינך לבן זוגך בעקבות אירוע או אירועים שקראו לאחרונה. אשמח לקבל את התיחסותך לענין או שאלות במידה ויתעוררו בברכת הצלחה J.F.K

פם

New member
תודה רבה!!!!

jfk1: בוקר טוב, רציתי להודות לך על פטרונך לחלומי לקחתי לתשומת לבי אז תודה, פם

JFK1

New member
שמחתי לעזור פם

שלום לך שמחתי מאד לעזור לך בפתרון החלום ואני שמח שאת חשה הקלה. אשמח לעמוד לרשותך במידה ותזדקקי לעזרתי. בברכהJ.F.K

רואה בכוכבים במילואים...

כבר הרבה זמן! בכל מקרה, התינוק כנראה באמת מסמל איזושהיא מחלוקת בינך בין החבר שנתקל בך, המפגש ביניכם גורם לנפילה והישברות.

ברוכה הבאה!!!

שלום לך פם וברוכה הבאה לפורום!!! כמו שהבנת אני רואה כוכבים במילואים. ובכל זאת הנה אני, באתי לחופשת שבת...אז לחלומך..... אין ספק שהלידה וגידול התינוק מטרידים אותך. הלחץ הוא טבעי. בחלומך, מסתבר, שרעיון הבאת ילד לעולם לא מגובש אצלך ועדיין מפורק לגורמים. הרעיון מומחש אצלך כחפץ לא שלם שההתמודדות שלך איתו עדיין לא בשלה מספיק. הפחד שלך הוא שלא תצליחי לטפל בו כמו שצריך, ולמלא את החלל שבו או שבך. מעבר לזה, מסתמנת בחלומך הבעת חוסר אמון בחברך בכל מה שקשור לטיפול בתינוק, ואת מפחדת מהתמודדות עצמאית ללא תמיכה. חלומות פז, רואה בכוכבים.

פם

New member
תודה רבה!!!

לרואה בכוכבים: בוקר טוב, תודה רבה על פטרונך לחלומי, שיהיה לך אחלה מילואים, והכי חשוב תשמור על עצמך. תודה רבה, פם

למעלה