לרואה בכוכבים

• פותח הנושא MeB
  • פורסם בתאריך

MeB

New member
לרואה בכוכבים

החלום שלי כתוב בעמוד 2 - כבר ענית לי עליו. (אני עונה קצת באיחור) באמת יש לאבא שלי בעיית בריאות- יכול להיות שסבתא שלי ניסתה להזהיר את אבא שלי? אולי אתה יכול לשאול אותי עוד שאלות שיכוונו אותי לספר לך עוד פרטים- כדי שאתה תוכל להוסיף עוד פרטים? כי באמת מעניין אותי כל העניין הזה. למה היא באה דווקא אליי? למה דווקא עכשיו? מה גרם לה עכשיו לרצות לשלוח לי מסר, או לאבא שלי? בעקבות התשובה שלך בהודעה הראשונה חשבתי קצת- אני הייתי בדרך לאנורקסיה כשחלמתי את זה..(בתקופה ההיא) ותמיד רציתי שההורים שלי יתגאו בי- לאחרונה גיליתי שזה בגלל זה- כל הסיפור של האנורקסיה. חוסר בתשומת לב מההורים...מה שכתבת שאבא שלי הרגיש-בילדות שלו...רק היום (ביומיים האחרונים) אני יודעת שזאת בידיוק הבעיה שלי. אתה יכול להגיד לי איך כל זה קשור ומה בידיוק אני אמורה לעשות עם המידע שסבתא שלי ניסתה לשלוח....? אתה יכול לעשות לי קצת סדר?

``אבות אכלו בוסר....``

היי MEB! את החלום שלך את יוצרת. נפלאות הן דרכי המוח וישנם מסרים סמוים רבים אותם אנו קולטים בלי לדעת. מסיפורך נראה שחלק מהבעיות שאביך סוחב על גבו נוגעות גם בך. ועל זה נאמר:``אבות אכלו בוסר ושיני בנים תכהנה``... המסר הועבר לך בחלום דווקא עכשיו, מכיוון שאת מוכנה נפשית להתמודד עם הידע שהמסר מביא. את מספיק חזקה בשביל לפתור בעצמך את הבעיות. את קולטת שאביך לא קיבל תשומת לב בילדותו, ולכן קשה לו לתת לך את מה שאת צריכה. זה לא אומר שהוא לא אוהב אותך או שהוא לא מעריך אותך, פשוט קשה לו להראות את זה, ואת מתחילה להבין את זה. כאן מתחיל שלב הסליחה, שלך, הכל כך חשוב בשבילך. ברגע שאת מבינה את הסיבה קל לך יותר להתמודד עם קשייך. כל אחד מסתובב עם ה``חבילה`` שלו בחיים. הבעיה היא שהרוב חושבים רק על עצמם בלי לנסות להבין את המניעים של האחר להתנהגותו. ברגע שמבינים, פתאום אנחנו רואים שהאנשים המבוגרים האלה שעומדים מולנו הם בעצם ילדים קטנים ומפוחדים, שמחפשים בידיוק את אותם דברים שאנחנו מחפשים: תשומת לב, אהבה, הערכה, סבלנות, חמלה, מלה טובה, יד מלטפת...וסליחה. ברגע שתלמידי לסלוח להוריך ולהבין את ילדותם או את הילד שבתוכם, את תאהבי את עצמך הרבה יותר. ועל כל שאלה או בעיה...אני כאן...:) חלומות פז, רואה בכוכבים.

MeB

New member
תודה לך

אני באמת בשלב הזה של להבין את עצמי...את החלום ההוא חלמתי לפני חצי שנה בערך אולי פחות, כשהייתי ממש במצב לא טוב. עכשיו אני באמת מתחילה להבין מאיפה באות הבעיות שלי והכל התקשר לי פתאום לחלום הזה. אבל סבתא שלי כן באה לבקר, או שזה היה המוח שלי שיצר את זה?

המוח הוא כלי מדהים...

שוב שלום לך, לפי דעתי המוח שלנו הוא כלי מדהים, ואנחנו לא ממש מכירים את כל היכולות הנפלאות שמסתתרות בו. כך....שהשמים הם הגבול עבורנו..... יש הגורסים שניתן להתחבר אל עולם המתים, וממש לקבל מהם מסרים, יש העושים זאת ע``י סיאנסים ויש המקבלים מסרים דרך החלומות. כאילו שקיים תדר מסוים שהמוח מצליח להתחבר אליו ברגעים מסוימים, ואז קורה הקסם... מצד שני, המוח שלנו, לדעתי, הוא בעל אפשרויות אינסופיות. ויש הרבה מסרים סביבנו שלא תמיד אנחנו ערים אליהם בגלל הרבה סיבות. אחת מהסיבות היא: שאנחנו עדיין לא מוכנים להתמודד אם הידע הספציפי, אז אנחנו מעבירים אותו, ביחד עם עוד הרבה מידע שאין לנו בו צורך, אל תת המודע. אני מעדיף להאמין שהכל מתחיל ונגמר בנו. אנחנו היוצרים הגדולים של סיפור חיינו. היכולות שלנו פנטסטיות... חלומות פז, רואה בכוכבים.

MeB

New member
הבנתי...נראה לי

אז מה שאתה אומר זה שהייתי צריכה להבין את אבא שלי ואת הילדות שלו- ולא הייתי בשלה לזה אז תרגמתי את זה לחלום נסתר כזה....?

מסכים איתך, ועוד...

דווקא בגלל שהיית בשלה, יצרת חלום שיוביל אותך להבנה שמחזקת אותך היום. נראה לי שהיום את מבינה יותר את הקושי מצד אביך להעניק לך את תשומת הלב שאת דורשת...התסכול פוחת, והאנרגיות מנוטבת, יותר, לכיוון אהבה עצמית. מסתבר, שהעבודה הפנימית שלך, בזמן האחרון - משתלמת. חלומות פז, רואה בכוכבים.

למעלה