לרואה בכוכבים

שחרחורת

New member
לרואה בכוכבים

יש לי חלום שמדי כמה זמן חוזר על עצמו בחלום אני ואחי מקיימים יחסי מין כאילו היינו נאהבים אינני מבינה מדוע אני חולמת זאת וזה מטיד אותי מאוד אודה לך לתגובה מהירה

שיחרור הפנטזיה...

היי שחרחורת!!! יש תקופה שהמשיכה לאחים קיימת והיא טבעית, במיוחד כשאנחנו בלי בני זוג וההורמונים בתוכנו מבעבעים. חוץ מזה, יכול להיות שאחיך מייצג בחייך דמות שהיית רוצה למצוא בבן זוגך לעתיד. בחלומך יש גם רמז לסיטואציות אסורות בחיים, "מים גנובים ימתקו". יכול להיות שבביתך קיימת אוירה שמרנית ולחוצה הגורמת לך לשחרר רסן ולהתמרד בחלום. אל תפחדי מזה ואל תדחיקי את זה. כל עוד זה מופיע בחלום, אזי נפשך רוצה לשחרר את הפנטזיה. תני לזה במה בחלומך, תני לזה להופיע עד שיעלם לבד. חלומות פז, רואה בכוכבים.

שחרחורת

New member
עוד פרטים

אני רחוקה מגיל ההתבגרות, אחי גדול ממני וקשה לי להתחבר לזה שהוא מהווה עבורי איזשהו מודל לחיקוי.. בכל אופן תודה על התגובה שחרחורת

אחיך ככל הנראה מייצג משהו בתוכך

נסי לחשוב אילו תכונות אופי דומיננטיות באחיך שייתכן שיש לך משיכה כלשהי אליהן. בחלום המפגש עם אחיך מאוד אינטימי ולכן כנראה יש לך צורך להתחבר לצד הזה שבך שמיוצג בדמותו של אחיך.

JFK1

New member
פתרון החלום לשחרחורת

שלום לך בראשית דברי אדגיש כי הפתרון עלפי התורה וספרי המקובלים ואינני פותר על דעת עצמי. הגמרא בפרק הרואה במסכת ברכות ובספרי המקובלים מתארת טיבם של חלומות. במדרשי חז"ל מובאר שהבא על אחותו בחלום יצפה לחוכמה שנאמר "אמור לחוכמה אחותי את". ידוע שהחלום הוא כלי להעברת מסרים רוחנים רק לא לכלם יש את הכלים להבין מסר זה. לעניות דעתי יתכן ואת נמצאת באיזו התעוררות רוחנית שבעתיה הגיע חלום זה ונשנה מספר פעמים להדגיש אמיתותו. כאמור אין כל סיבה שחלום עריות יחזור על עצמו מעבר לפירוש חז"ל על ענין זה. אשמח לקבל את תגובתך אם כיוון הפיתרון אכן משקף מגמה חדשה. בברכה J.FK

למעלה