לרואה בכוכבים...

Tangled_Heart

New member
לרואה בכוכבים...

אני מניחה שלא הצלחתי לקבל את תשומת ליבך כשהשארתי תגובה להודעה של עצמי שעוסקת בחלום על נטלי אימברוליה...אז אני פותחת הודעה חדשה.. השארתי את החלום פעמיים ולא פירשת...כלומר, אני יודעת שהוא מוזר והכל, אבל אם אין לך פירוש אז אתה יכול להגיד לי.....? כי אני נורא סקרנית לגביו זה לא שאני כועסת או משהו, באמת, אני פשוט לא מבינה למה לא קיבלתי תגובה, כי לחלומות אחרים כן קיבלתי, פירושים ממש טובים. :) תודה רבה על הסבלנות, רוני.

תשוקה...

רוני, יקירתי......מה יהיה עם הנטלי הזאת?........:) אכן, לא תמיד יש לי פירוש לכל חלום. אבל אם את כל כך מתעקשת..... חשוב להבין מה היא מייצגת עבורך.....לפי מה שאני רואה, היא מייצגת את תשוקותיך. זאת הסיבה שבהמשך את מחפשת את זה שאת דלוקה עליו... חלומות פז, רואה בכוכבים.

Tangled_Heart

New member
now, was that so hard? ;-)

:) אז למה פשוט לא אמרת שאין לך פירוש? :) אוקיי, תודה, למרות שבגלל שלא ממש הבנת את החלום, אז גם אני לא הבנתי את הפירוש.....כאילו, הוא לא ממש היה ברור, אבל לא משנה..אני בוחרת להתעלם מהחלום המוזר בתקווה שיגיע עוד אחד, כהמשך לזה כדי שאני אוכל להבין :) תודה רואה! :) נ.ב אם אין לך פירוש...פשוט תכתוב שאין לך אחד, באמת שמותר לך, לא נכעס :cool:

Tangled_Heart

New member
זה לא הוסיף לי....

הסוף של ההודעה.. רוני, שמצטערת שהיא מבלבלת ככה לרואה את המח. :cool:

למעלה