לרואה בכוכבים...

orchid

New member
לרואה בכוכבים...

לאחרונה (תקופה די ארוכה), אני קמה בבוקר כשאני זוכרת שהיה לי לילה גדוש בחלומות והכל רץ לי בראש, מאוד מאוד צפוף, וזהו, נעלם, אני לא זוכרת כלום,אין אפילו סיכוי שאכתוב משהו שאני נזכרת בו, כי הכל רץ לי בראש באופן די מוזר...ולא ברור. אני לא זוכרת חלומות שלי כבר ממש המון זמן וזה מטריד אותי. והאמת היא שעוברת עלי תקופה לחוצה ומשונה (ודי מדכאת...)והייתי רוצה איזה חלום שיבהיר לי קצת את המצב הזה שאני נמצאת בו,אני לא יודעת מה קורה איתי. מבולבלת, רוני.

יותר מידי מחשבות...

הי רוני, ``המבולבלת``! אני מכיר את התחושה הזאת, גם לי זה קורה לעיתים קרובות... לפעמים יותר מידי אינפורמציה בראש ויותר מידי סמלים ותמונות, מעמיסים עלינו בבוקר, ועד שאנחנו נרגעים החלומות הולכים ומתפוגגים להם באבק המציאות הקנאית. בכל זאת, הציע לך הצעה: לפני שאת נרדמת, בזמן שאת במיטתך, בקשי מעצמך חלום שיבהיר לך את מצבך. בקשי ברצינות ותסמכי על עצמך... עוד תבקשי לזכור את הפרטים החשובים ביותר לך כרגע, ותבטיחי לעצמך שכשתתעוררי תזכרי הרבה יותר מליל אמש. תחזרי על הפעולה הזאת בכל לילה לפני השינה ותראי מה קורה... בד``כ זה עובד. בהצלחה... חלומות פז, רואה בכוכבים.

orchid

New member
תודה : ) שוב...

כמובן, כמה הגיוני מצידך : ) אוקיי....אני אאמץ לי את עצתך ואראה מה קורה איתי, אני מתה לחלומות שיפרשו לי את המצב המעצבן בו אני תקועה בחיי, אז שוב..תודה לך רואה בכוכבים : ) עייפה מטיול + ל``ג בעומר והולכת לישון מותשת, רוני.

למעלה