לרואה בכוכבים....

**lovegirl**

New member
לרואה בכוכבים....

אז....ככה..לאחר כמה לילות....שלא חלמתי בכלל....הגיע החלום הזה אתמול..בלילה... חלמתי שאני בחדר של אמא שלי...עם אחותי הגדולה ואמא שלי אומרת לי שהיא מריחה ריח של עשן..והיא שואלת אותנו מה נישרף... ובהתחלה לא ראינו....ופתאום אני רואה....ש...יש לנו בבית מזגן מפוצל.. אז יש פתח איורור כזה בתקרה שממנו יוצא האוויר של המזגן...ואני מסתכלת למעלה...ופתאום אני רואה שמתחיל לצאת משם עשן....ותוך שניה...כל הבית מתחיל להתמלואת עשן...ואני התחלתי להשתעל...וכל הבית היה מלא עשן...ולא היה אפשר לנשום...הרגשתי שאני נחנקת...ויצאתי מהר החוצה לחצר... ואני לא יודעת מה קרה אחר כך...כי מרוב שנבהלתי בחלום נחנקתי והתחלתי להשתעל...התעוררתי...והמשכתי להשתעל...והרגשתי שאני נחנקת... מה זה החלום...הזה???? יש לו בכלל פרוש...משמעות....משהו??????

מחנק בבית...

היי lovegirl, ברוכה הבאה לפורום! לא צריך לכעוס ולעשות פרצופים, בדח``כ זה לוקח יום או יומים עד שמקבלים פירוש או התיחסות...אז סבלנות ו...בואי ונתחיל מחדש...עם חיוך, או קי??? :cool: חלומך מרמז על תחושת מחנק, שלך, בבית. יכול להיות שאמא שלך ואחותך קשורות לתחושות אלה המפריעות לך... החלום מלווה בפחד ובחוסר אונים. ה``מזגן`` זה שמזרים חיים אל הבית, הפך למקור סכנת חיים. המחנק חודר לכל פינה בבית, בזכות המזגן המפוצל, ואי אפשר לברוח ממנו... קיימת תחושה של לחץ בביתך...ונראה שאמך מפריע לך יותר מכל בסיטואציה הזאת, מכיוון שהכל מתחיל בחדרה. יש כאן אולי רמז לרצון פנימי המתגבש לידי החלטה לצאת מהבית, ולחיות חיים עצמאיים. חלומות פז, רואה בכוכבים.

**lovegirl**

New member
תודה....

ווא....אתה ממש מפרש את זה....איך שזה...אתה לא יודע...איזה לחץ יש לי בבית... הזה...אני כבר לא יכולה ככה...אני פשוט לא רוצה להכנס לפרטים... אני ממש בשוק מרוב שזה כזה נכון.....אז תודה......ומצטערת על פרוצץ הכועס.....הנה פרצוף שמח.....תודה :cool:

למעלה