לרואה בכוכבים

רחלי01

New member
לרואה בכוכבים

חלמתי חלום-שבוחרים בבעלי כראש ממשלה ואנחנו עוברים טקס מיוחד להכרת העובדים,האנשים החשובים,עובדי המשק, יש צלמים,עיתונאים ארוחה גדולה אני עומדת לצידו מצטלמת אוחזת בידו לבושים יפה ואני יודעת שזה רק לזמן קצר ואחרי זה אנחנו לא נצטרך יותר לעבוד ובכלל כי יש המון הטבות כאיש אח``מ (שהיה ראש הממשלה). במשך הערב נכנסתי לחדר לשתי חברות שישבו שם ודיברנו כל מניי כשיצאתי כי בעלי קרא לי הוא היה שיכור מזיע ולא חש טוב בכל הסיפור הזה בעלי היה דמות אחרת לגמרי ושמו היה אחר. אני הייתי לבושה חולצה וורודה עם נצנוצים וחצאית ירוקה זית ארוכה.בעלי לבש טוקסידו שחור לבן. נו מה נראה לך-(נדמה לי שיש משמעות גם לצבעים של הביגוד שלי)

אורות מסנוורים....

היי רחלי! חלומך הוא ``חלום`` במלוא מובן המילה. את רוצה חיים אחרים, בלי דאגות כספיות. בעלך איש חשוב עשיר ומפורסם. את חולמת בהקיץ, בעוד בעלך מוזנח ומרגיש לא טוב... עזבי אותך מבגדים נוצצים ומחשיבות משמעות צבעם, גשי לבעלך הוא צריך אותך כאן ועכשיו...את מרגישה את זה, ובכל זאת מעדיפה להתעלם. חלומות פז, רואה בכוכבים.

משמעות הצבעים...

רחלי היי!!! תוספת: לצבעים יש משמעות. החולצה הורודה קרובה ללבך והיא מחברת בין רגשותייך לבין ההגיון שלך. מה שמחזק עוד יותר הוא הירוק זית שמאפיין את אורות הריפוי. רחלי אם את רוצה שבעלך יהיה במעמד גבוהה יותר פיסית ורוחנית בידך בלבד התשובה. את היא המרפאה שלו. את צריכה לעזור לו בעניני הרגש. זה מה שפוגע בו מלהגשים את מטרתו:הרגש הוא אויבו מס` אחד של האדם. עלינו ללמד להתגבר על הרגשות הגשמיים ולפעול עם הלב הרוחני שלנו. מתוקה: הנצנצים הם חבורים אל האור האין סופי אל אור הכתר אורו של בורא עולם. הכל בידיך: הגיע הזמן להוציא לפועל את התובנות-התכניות שתכננתם ביחד כבר הרבה זמן. קדימה לדרך. תדברו על זה. הרבה אור ואהבה. מיכל

למעלה