לרואה בכוכבים

רחלי01

New member
לרואה בכוכבים

הפורום מקסים וחכם קורה לי המון כמעט בכל חלום בסיומו שאני פשוט מרגישה כמעין נפילה.. אני נופלת חזרה למיטה. איך אפשר לפרש זאת-ואם בכלל. אני פשוט כזאת שחולמת המון לפעמים אני לא יושנת צהריים רק בכדי שחצי שעת שינה לא תהפוך לסיוט ואני קמה עם כאבי ראש והמון חלומות אולי 3 בחצי שעת שינה . איך אפשר לישון קצת זמן ובלי להיות מוטרדת מחלומות(כעיקרון הם חלומות שמתגשמים כמו שחלמתי שאני הולכת להלוויה של סבא שלי שאני בחודש שלישי להריון ואכן כך היה -סבא שלי נפטר כשהייתי בחודש שלישי.בעלי חיפש אותי ואמר לי שמה שחלמתי קרה.) ועוד המון המון כאלה נבואיים-כולם יודעים שאני חולמת ומספרת צריך לקחת לעומקו של עניין!! ביי ביי ועצמאות שמח לכולם-חג החירות של כולנו

על נפילה ואבותינו הקדומים...

הי רחלי, ברוכה הבאה לפורום ותודה על המחמאות...:) חלומות נפילה הם חלומות שכולם חווים בדרך זו או אחרת. בדח``כ הם מבטאים פחד, פחד מכישלון, פחד מלטעות, פחד מהלא נודע והרשימה עוד ארוכה. הפירוש תלוי במצבך הנפשי בתקופה בה חלמת, בשאר החלום העוטף את הנפילה ובעולם הסמלים שלך. יש הגורסים כי טראומת הנפילה חרוטה במוחנו עוד מימי קדם, בהם נהגנו לישון על עצים. אחד מהפחדים שהיו לאותם אנשי קדם מהעצים, היה ליפול. לכן נהגו לקשור עצמם לעצים לפני השינה, אבל........היו שנפלו...... אם את מוטרדת מחלומותיך כנראה שיש לכך סיבה, ושצריך להתיחס אליהם קצת יותר ברצינות. שאלתך, בקשר לחלומות המטרידים, היא כמו לשאול איך לחיות את החיים בלי להיות מוטרד...התשובה היא: בהתמודדות יום יומית. חלומות נבואיים זה דבר נפלא, עוד יותר נפלאה היא מודעותך אליהם, נצלי אותם, ותלמדי מהם הרבה על ההווה. חג עצמאות שמח גם לך וחלומות פז, רואה בכוכבים.

למעלה