לרדת לבחורה....

magal101

New member
לרדת לבחורה....

חברה שלי מנסה כל הזמן לפתות אותי לרדת לה. אני רואה שהעניין הזה מאוד חשוב לה. בעבר ניסיתי לרדת לבחורה אלא שהיה שם כזה ריח נוראי שפשוט חטפתי מזה טראומה מסוימת. לה אין ריח אבל היתה פעם אחת ששכבנו ופתאום יצא לה הרבה דם (והיא לא היתה בתולה כמובן). היא נבדקה אצל גניקולוג ולא מצאו כלום. זה גם אחת הסיבות שאני חושש לרדת לה. האם אפשר להידבק ממחלה כשיורדים לבחורה? כמה סטרילי העניין הזה? איך מתגברים על הריח?

חופ שיה

New member
אותי מעניין לדעת אם היא יורדת לך ?

המקום שלכם לא סטירילי באותה מידה , אז אני מציעה שאם אתה מחפש סטרילי - אל תעשה סקס בכלל. ריח - זה עניין אינדוידואלי , זה שלאחת היה מסריח לא אומר שכולן מסריחות. אם יש ריח חריף ומסריח מאוד זה סימן שהמקום זקוק לשטיפה אינטימית , אם גם לאחר שטיפה, המקום מסריח שם בטירוף - זה סימן ללכת לרופא נשים לבדוק מדוע זה המצב. בכל מקרה זה אף פעם לא ריח ורדים , גם אצל הגברים זה כך, נו אז מה !!?? קצת ריח עוד לא הרג אף אחד. מחלות - כן, ניתן להדבק במחלות מסקס אוראלי (גבר לאשה /אשה לגבר)- ניתן למזער את החשש ממחלות ע"י בדיקה אצל רופא עור ומחלות מין , ע"י בדיקת איידס, וע"י הקפדה של שטיפת ידיים לפני מגע מיני, מעבר לזה - אלו סיכונים קטנים שכולנו לוקחים, אלא אם אתה מעוניין להתנזר לגמרי מסקס. צלילה נעימה.:)

למעלה