לרגל מחנות פסח.......

hadasbaril

New member
לרגל מחנות פסח.......

ובשל העובדה שבאר טוביה עושים מחנות למפונקים. בעצם לא לנים בחדרים אז רק מעט פינוק. שתבינו מחנה דה ה ו נוסע ברכבת לבנימינה, משם באוטובוס לגולן "חוות הצופים" ולמחרת חוזרים הביתה. מחנה ז ח נוסע באוטובוס לגולן מה שאומר שצריך למצו אמ מלא משחקים לדרך. אני מחפשת את חידות הציורים ולא מוצאת.אז בואו נפתח שרשור להעסקת חניכים באוטובוס. ברכזת זה קל-מצלמים חוברות תשבצים.

הנה ההצעות שהיו אז

1. המילה היא בצל, והיא מחולקת לשני חלקים בצ + ל. כדי להשיג את ה-בצ, אתה מצייר צב הפוך (כלומר צב על גבו), וזה אומר שזה צב הפוך = בצ (מחליפים בסדר של האותיות). ואז אתה רושם +ל, כי זה מספיק קשה כדי לפתור את ה-בצ. ודרך אגב ההגדרה הזו כולה שלי, ורק שלי. 2. המילה אילן. אתה מצייר אי, ועליו איש שישן, כלומר לן, ואז יש לך אי-לן = אילן. 3. אם חורגת. אתה רושם את כל אותיות ה-a,b,c בקטן, ורק את M רושם בגדול ובולט, ואז ה-M היא חורגת, כלומר אם חורגת. 4. אל מלא רחמים: אתה כותב את האות L בגדול, ובתוכה רושם הרבה פעמים את המילה רחמים, ואז יש לך L מלא ברחמים = אל מלא רחמים. 5. אלפי מנשה: אתה מצייר הרבה אנשים קטנים כשלכולם קוראים מנשה, ואז יש לך אלפי מנשה. 6. לא דובים ולא יער: לוקח דף ריק וזהו, ואז אין עליו לא דובים ולא יער. 7. בית השיטה. קודם כל שים לב ששיט באנגלית = חרא. ועכשיו לציור: |ציור של בית| + ה + |ציור של חרא| + ה בית ה שיט ה בית השיטה... 8. בית ספר - מאוד פשוט ציור של בית ולידו ספר. 9. אח שלי מוסר שאתה יכול לצייר גם את הביטוי "חרא בלבן", יענו תצייר שוב גוש של חרא + ב + קופסאת לבן. 10. תל אביב: תצייר גבעה (תל), + הרבה פרחים (אביב). לעשות את המושג בתופים ובמחולות לצייר תופים ואנשים שרוקדים במעגלים וזהו אין אפס: עשו לנו את זה פעם ובהיתי בזה שעה עד שעליתי על העניין. דף שיש עליו 12345678910 הרבה פעמים בסדר הרגיל. אם אני אחשוב על עוד משהו אני אודיע לכם. אפשר גם לעשות כל מיני חידונים, על הדרך ודברים כאלה

kedeman

New member
משחקים בתרומת פנקס ננס

בהוצאת מרכז הדרכה עמק חפר 1. לספר סיפור מוכר (כיפה אדומה למשל) בלי להגיד ו... (ו החיבור) או אז אפשר שכל חניך שרוצה לשחק צריך להביא ממתק אם הוא מצליח הוא מקבל את כל הקופה אם הוא מפסיד הממתק נשאר (בקיצור.. דרך קלה להשיג אוכל) 2. תחרויות בין טורים. להעביר בלון מההתחלה לסוף ובחזרה, להעביר נעל עם שרוך לבן, להעביר חולצה כחולה, להעביר במבה שיר שמתחיל באות/יש בו את המילה חידות וחידונים. אפשר לקחת משחקי טריוויה טלפון שבור

הנה כמה דברים שקל לצייר

ראש העין - לצייר ראש+ה+עין ראש פינה - לצייר ראש + פינה של 2 קירות בית לחם - ציור של בית ולחם באר שבע - ציור של באר +7 יצחק שמיר- ציור של איש צוחק (יצחק) + ציור של שמיר מגדל העמק - ציור של מגדל בתוך עמק (יענו נגדל בין 2 הרים)

Setherial

New member
כל מיני משחקים של קבוצות לפי שני

הטורים .. כמו.. 'לשיר שיר שקשור ל \ מתחיל באות\מילה ...' 'הקבוצה הראשונה שמעבירה אליי....' ציורים באוטובוס זה לא כזה טוב כי אלה שמאחורה בדרכ לא רואים...

hadasbaril

New member
ציור של חוות הצופים? איך מציירים

צופים? חולצת חאקי? M הדרך קל לצייר...... לנו יש גרסה אחרת של המשחק. מציירים את החלקים באוטרסול על החניכיםץ. בעצם מכריחים אותם להתמרח...... בנושא של שני הטורים- אפשר גם לבקש שיר עם מילה צסוימת. צב,גרב, חולצה כחולה... ועוד משחק: כותבים על גלגל אוטובוס מספרים ברצף. כול ילד מקבל מספר. בעצירה בודקים איזה מספר הכי נמוך והילד שהימר עליו זוכה.

hadasbaril

New member
ענק!חטפתי התקף צחוק

נראה לי שאני אעשה על כול המקומות במסלול.... זה יהי מצחיק. כי המדבית שלי היתה צופיפניקית בעברה (סליחה אתי, אני אוהבת אותך אבל זה ענק)

למעלה