לרגל יום האשה

o r i t 2 8

New member
גם אם הפורום הזה

שמו "בנות ללא אם" אין שום סיבה שהוא לא יוכל להשאר כאן ולהביע את כאבו או לשתף אותנו במה שעובר עליו....אני בטוחה שיש לנו מה לתרום לו ולא משנה שהוא זכר

לרגל יום האשה

רציתי להביע את כאבי על כי הפורום פורש את חסותו רק על בנות אני יתום גם מאב וגם מאם זו לא סיבה לאפליה פמיניסטית אשמח לדעת שיש בנות שחושבות כמוני

שלום שועל.

לא פעם נכנסים לכאן בנים עם שאלה דומה. הכאב שלך הוא מן הסתם לא פחוּת משלנו. הסיבה לכך שמצאתי לנכון לםתוח פורום ספציפי לבנות ללא אם הוא שיש מאפיינים ספציפיים מיוחדים לקשר בין אמא ובת, ובמיוחד כשהאבדן חל בגיל צעיר. יש ספרים ומחקרים העוסקים בהקשר הזה [אם יתחשק לך אני ממליצה לך על ספרה של הופ אדלמן 'בנות ללא אם'], והבנות שנועדות כאן בפורום מעוניינות הדיון בתחום המוגדר הזה. אבל גם לכאב שלך יש מקום - אני ממליצה לך בחום על פורום 'שכול ואובדן', שם דנים בכל הסוגים של אובדנים. צר לי לשמוע על האובדן הכפול שלך, ואני מקווה שתוכל לקבל מענה טוב יותר לצרכיך בפורום עליו המלצתי.

לסק אל י היקרה

קראתי את תגואתך הכנה אמנם אך גרמה לי צער רב מדוע לבנות יש צער שונה מלבנים מה גם שאני באופן אישי הצטערתי על אמי יותר מאובדנו של אבי שניהם נפטרו בהפרש של 7חודשים צר לי שאת היתמות אתם מסיטים לאפיקים נשיים גרידא ושוכחים מהעיקר בתקווה להבd

ועוד משהו

קראתי את הודעתך על יום ההולדת של אימך ובדיוק כך רצה הגורל זהו יום הזיכרון לאמי הרגשות הם אותמ רגשות והבכי אותו בכי )כן! גם בנים בוכים( ולכןצר לי שבמקום ככ רגשני ומועיל נבצר ממני לקחת חלק בשל זכרותי

אתה מוזמן להיות כאן איתנו ...

לא חושבת שזה יפריע למישהי מיכאן ,נתמוך בך ונשמע אותך כמו כל אחת/אחד או שיש אפשרות שתשנה את מינך(סתם בצחוק) אתה מוזמן להיות כאן ...ברוך הבא שועל...אבל תעשה לי טובה כאן בלי נשיכות(הבנות רגישות)

libi4

New member
ברוך הבא אלינו../images/Emo73.gif

אני חושבת שיש לך מקום בחיקינו החם...מקווה שחושבות כמוני... אשמח לראות פה אנשים חדשים...ואולי גם נהפוך אותך לבת??!!!! ובלי לנשוך כמו שכבר אמרו!

למעלה