לרגל השנה החדש!!

ofir_99

New member
לרגל השנה החדש!!

שלום לכולם!! אני הנדסאי תוכנה ואני מתלבט כבר שנה שלמה מה ללמוד אני מתלבט בין mcsd ל mcse . הבעייה היא שאני חושב שאני אסתדר יותר ב mcse אבל אני אוהב יותר תכנות אבל מרגיש שיהיה לי יותר קשה ב mcsd עבדתי שנה בתכנות לאינטרנט אז אולי mcsd ??? וכבר הרכבתי כמה רשתות ובטכנאי מחשבים גם יש לי ניסיון רב . בקיצור שמתם לב שאני ממש מתלבט ונמאס לי כבר אני רוצה לבחור משהו וללכת איתו עד הסוף בלי נקיפות מצפון ! וד"א ראיתי שיש תואר שנקרא : mca שאלתי את סיוון בטלפון והם לא ידעו בכלל על מה מדובר ואפילו איזה קורסים יש לזה . בקיצור אני מאוד מבולבל

משנים יוצא אחד..

MCA? אולי אתה מתכוון ל-MCSA? MCSA היא הסמכה יחסית חדשה בשוק, שהיא בעצם Microsoft Certified Systems Administrator בעקרון כדאי לפנות לתחום שבו מבחינת הרכב כישוריך יש לך סכוי מירבי להיות טוב ולהצליח. אם אתה מעריך שתתאים ל- MCSE , עדיף לבחור בזה. שוק העבודה היום תחרותי ,והבחירה של עובד למשרה נתונה תעדיף את הטוב יותר באותו תחום.

Dj SD

New member
הרבה יותר עדיף MCSD

שלום לך מתלבט אני סיימתי קורס של MCSE ונשאר לי עוד מבחן אחד מתוך ה7 בשביל לקבל תעודה. MCSE זה מקצוע משעמם רצח....כל מה שצריך לעשות שם זה לזכור בעל פה אין בכלל שלב של חשיבה...כלומר אין לוגיקה. אבל אני מציע לך להתייעץ אם אנשים שונים ועם אנשים שעברו MCSA וMCSE אם אתה מעדיף לוגיקה אל תלך על MCSE.

למעלה