לרגל הדיסק החדש.. =]

לרגל הדיסק החדש.. =]

רציתי לשאול איזה שירים אתם הכי הכי אוהבים של שוטי הנבואה.. =] אני הכי אוהבת את משתוללים בכפר, את הילדים קופצים, פנאן, ואיך אפשר לא - את מה קרה לך.. =] איזה שירים שלהם אתם הכי אוהבים??

aya l

New member
אני הכי אוהבת את...

כל השירים שלהם טובים אבל אם את באמת רוצה תשובה אז מה רקה לך? פרילי ופנאן.... ומהדיסק החדש את אין סופי ומי שם ידו...

אני לא ממש אוהב את השאלות האלה אבל:

אני אוהב הכל אבל הכי הכי את הכל מן ג'ה הילדים קופצים אח של סאלים ועלה ירוק...

keds

New member
אממ.. אין לי את הדיסק החדש.

אז אני אוהבת מס' שירים: 1.לא זזים מהבית. 2.פאנן. 3.כל הילדים. 4.ידיעה!!

TRANSFER

New member
לא זזים מהבית??../images/Emo12.gif

ממתי זה שיר של שוטי הנבואה, אני מכיר להקה אחת שיש להם שיר שנקרא "לא זזים מהבית" והיא "בויקה". אני לא שמעתי שיר של שוטי הנבואה לא זזים מהבית, סורי.

keds

New member
תוריד מהקאזהה!!../images/Emo9.gif שיר חמוווד../images/Emo9.gif

the iron fairy1

New member
יוווווו את לא יודעת איזה השפלה..

את ממש הצחקת אותי הרגע... גם לי יש תשיר הזה בקאזה ובאמת כתוב שהוא של שוטי הנבואה.. אבל כאילו מה ?! את לא יודעת לזהות שזה לא הקולות שלהם ושזו לא הדרך ששוטי הנבואה מבצעים שיר.. ועוד בהתחשב בעובדה שהם אומרים שם "בויקה,בויקה" !!!

ל י מ ו ן

New member
כן...זה גם קורה בשיר

הבא בתור הוא סוס.. כל כך התלהבתי ממנו...הייתי בטוחה זה שלהם..מה אני יעשה שהיה כתוב שוטי בקאזה?? מסתבר שלעוד כמה אנשים הייתה תטעות הזאת..

keds

New member
לא יודעת הורדתי אותו מהקאזה...

והאומן שהיה כתוב זה .. שוטי הנבואה..

זה כמעט כמו הסיפור של "מקבלת זין"

שמושם מה כולם בטוחים שהוא של שבק והוא של הרביעייה... אתם א ידועים שלא לסמוך על הקאזה??

nawa

New member
אז זהו שכולם חושבים שזה

שיר של שוטי הנבואה, אבל אם תקשיבו לקולות ואפילו למילים תראו שמדובר בלא אחרת מלהקת בויאקה !!

nawa

New member
אז ככה :

מהדיסק הראשון - משתוללים בכפר ואח של סאלים מהדיסק השני - קול גלגל וידיעה

אני מוסיף מהדיסק החדש...

קול הגלגל, אין סופי, מי שם ידו למרות שזה קצת איכזב יש לזה מילים ממש ממש חזקות... מה זה לא זזים מהבית???

../images/Emo28.gif../images/Emo80.gifשאלה קשה!!

ממש קשה לבחור..כל השירים טובים..אבל נראה לי שאני הכי אוהבת הכל מן ג'ה, פנאן ואח של סאלים.

למעלה