לראש מדור קד"צ

לראש מדור קד"צ

כיצד אני פונה? אני צריכה לשלוח מכתב בנוגע לבקשת מיון מסויים,דרג כלשהוא שעוזר לי כנראה דיבר עם איזו אחת שהיא ראש מדור קד"צ ויש לי את השם שלה והוא אמר לי שאני פשוט אפנה אליה בנוגע למה שאני צריכה אבל הוא לא אמר לי איך לפנות אליה ואיך להשיג אותה,כלומר הוא הדריך אותי רק מה להגיד והוא יצא מתוך נקודת הנחה שאני אסתדר ואני לא. ולא אני לא אשאל אותו כי כבר ממש לא נעים לי ממנו...חלקיכם אלו שנעזרו בגורמים מסויימים בטח יודעים שזה לא נעים אגב יש לי עוד שאלה נו נכון קיבלנו מנילה כולנו ורבים לא קיבלו במנילה את מה שהם באמת רוצים ,כמוני ולכן אני מבקשת מיון באופן מיוחד...השאלה שלי היא אם בא לי ממש לנסות עוד דבר מה מעבר לדבר שאני מבקשת מחוץ למנילה אז אפשר בעקרון לבקש גם לו מיון ? ואם כן...אז בעצם אפשר לכתוב עשרות מכתבים ולהתחנן למיונים שונים? מישהו כאן יוכל לעזור לי בנושא זה?

סעמעמק

New member
זה לא כזה פשוט

אני בספק שתצליחי לדבר ישירות עם ראש מדור קד"צ בלי סוג של פרוטקציה. המזכירות שיענו לך בחיים לא יעבירו אותך. אויל אם תזרקי את השם של הבנאדם שעוזר לך. קבלי טלפון, היישר מהמאמרים של הפורום: מרכז מידע ארצי - מיוני קד"צ ועתודה: טלפון: 03-7386666 פקס: 03-7373366 בנוגע לשאלתך השנייה - את יכולה לכתוב כמה מכתבים שבאל ך. אם יש משהו שהצבא אוהב זה מכתבים. בעצם פקסים.

זה מה שאני אעשה

תודה... אם זורקים את השם הם מפנים אז? אם אני מקבלת תשובה שלילית על אחת הפניות הם מידעים אותי? כי אז איך אני יודעת אם להפציץ אותם במכתבים?

סעמעמק

New member
בעקרון

מודיעים לך אבל זה יכול גם להגיע יחד עם התעודת שחרור שלך בדואר עוד שלוש שנים... אז מומלץ להתקשר ולשאול. אני פעם חיכיתי לתשובה לגבי איזה מיון ואחרי המון זמן שלא הגיע התקשרתי ואמרו לי שזה כבר היה בכלל...

אביהם רשע ואב אביהם נבלה

הטלפון של הראש מדור קד"צ הוא רק זה לכל הערים? אין נגיד ראש מדור קד"צ ירושלים/ת"א וכו' וכו'?

למעלה