לראשונה: טייסת באל על.

פישקוטה

New member
so??

נו אז מה אם דורשים "יוצאי צבא"?? במדינה כמו שלנו לדעתי ראוי להעריך מי שכן עשה צבא וכן קרע את התחת, ולא משנה באיזה תפקיד. לדעתי המדינה כן צריכה תמיד להעדיף יוצאי צבא כי אלה הם הצעירים שבאמת תורמים למדינה ולא רק חיים על חשבונה.. למרות שבימינו אין כבר בושה לאנשים להשתמט ולהתחמק, זו עדיין צריכה להיות דרישה של המעסיק. אבל זו רק דעתי - אז בבקשה בלי להתנפל עלי בטיעונים של אפליה וכו´ כי לדעתי זה צודק.

והיא גם מצביעה על כוונת מכוון

כלומר: עצם השימוש במיגבלה באופן סמוי (הסתמכות על צה"ל) מעידה על כך, שהארגון המפעיל זאת (כאן: אל על) איננו נקי מכוונות זדון, וכי האפלייה כאן מתוכננת ומכוונת. היא על כך מספר רב של בג"צים מגוונים: של דיילות (עשרות תיקים על הטרדה מינית שההנהלה השקיעה בהסתרתם), מנהלות, מועמדות לניהול תחנות, ועוד.

אל-על אלופה באפלייה. דיילות לא

יכולות להגיע למעמד כלכל-ראשי (אם זה התואר) מעמד שמקנה הכנסה נוספת נכבדה. ככל הידוע לי זה כך עד היום.

augustus

New member
שככה יהיה לי רע...

יש איזשהן תקנות שמפלות בעקיפין או שזה מה שקורה דה פקטו וקשה להוכיח אפלייה?

four seasons

New member
מזעזע לחשוב, טוב כנראה שאמשיך

לטוס בחברות זרות, גם חיסכון בכסף, גם אוכל יותר טוב, גם אפשר לקרוא ספרים בשקט וגם כנראה פחות שוביניזים, אגב אני לא מבין למה אין אישהו איגוד לדיילות כדי לתקן את העיוותים האלו, הלא אל על לא יכולה להתקיים ללא הדיילות, אני מניח ששביתה תגרום להם להתייחס ולהתחיל דיון

אפלית הדיילות ידועה לי מלפני המון

שנים, כשהיו לי חברות שם וגם ניסיתי בעצמי להיות דיילת. מזל שלא קבלו אותי. הייתי שמחה לשמוע שהענין הזה תוקן, אבל אין לי מושג אמיתי על כך. אולי מישהי/ו יכולים להבהיר?

pigeon_

New member
רק רציתי להגיד

שאתה חמור. אינך יודע על מה אתה מדבר. ניסית לטוס פעם? אתה יודע שאפילו בשביל לרסס שדה הטייס אמור לדעת אקרובטיקה אווירית הזהה לקרבית? בתור טייס בין היתר אין לך מושג על מה אתה מדבר. לפי דבריך אפשר לומר למה לקחת אחד שיודע לטוס? זו אפלייה נגד שלא יודעים לטוס! הרי תמיד אפשר לכוון על "אוטו-פיילוט" (טייס אוטומטי).

למעלה