לראשונה בחיים

חן (*_*)

New member
לראשונה בחיים

היום הבחירות, חלק מאיתנו מקדימים להצביע אחוזים תחושת שליחות, שמחים להשתתף בקביעת המדיניות, חלק אחר, פשוט ממלא את חובתו הלאומית, -כי צריך. יש מאיתנו, חדורי רוח קרב, פעילי מרכזי המפלגות למיניהן, עושים מאמץ של הרגע האחרון להשפיע על המצביעים להטות קולותיהם למפלגה "שלהם". יש גם אנשים, שיושבים בבית, או מנצלים את יום השבתון לטיולים ופיקניקים עם משפחה וחברים- "יש מספיק אנשים שיצביעו, הקול שלי לא יוסיף ולא יגרע, מאומה" . היום, לראשונה בחייו, בני הלך לקלפי להצביע. האפרוח הזה, שרק אתמול נולד, הלך להצביע. שייוווו.....לראות אותו- התארגן כמו לפני פגישה עם חברה אהובה- התקלח, התבשם, סידר שערו קוצים(רק שלשום הסתפר וויתר על מחלפות תלתליו), לבש ממיטב מחלצותיו, ויצא מהבית בחיוך ובחגיגיות. הלך רק לזמן קצר, כדי להצביע, אך התחושה הייתה שהילד עם התלתלים הלך, ופתאום ניצב לפני, גברבר ממש. ורק לחשוב שביום ראשון הוא מתגייס לצבא........

danistar

New member
חיו שולח חיבוקקקקקקקק

לשניכם . כמו השיר של אריק אינשטיין "עוף גוזל , חתוך את השמיים " ככה החיים ... מגדלים ילדים והנה יום אחד הם הופכים לנשים וגברים צעירים בדכם לפרוס את כנפיהם (- בהצלחה מכל הלב לגוזל שלך שאוטוטוטו יוצא לדרך חדשה ...

חןןןן../images/Emo24.gif עוד שלב בחיים

הבן שלך עובר. וההתרגשות שלך מוכרת לי מהגוזלים שלי שעדיין לא משקו כנפיים. ונותר לי רק לאחל לו שדרכו תהיה סוגה בשושנים,למרות הקשיים הצפויים לו. וגם לכם ההורים תראו ממנו המון נחת.

חן (*_*)

New member
תודההההההה ../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo140.gif

אכן מרגש, אך גם מעמד קשה זה רגע, בו פתאום עיכלתי (ירד האסימון ) שבעצם, יש לי ילד גדול, או יותר נכון, כבר לא ילד.

kessem

New member
עוף גוזל

ב
ה
צ
ל
ח
ה

למעלה