לראות ולא להאמין!

לראות ולא להאמין!

ביום רביעי, א' ניסן, 30/3 התקיים לראשונה יום הנכבה (יום האדמה) - שמבטא את שאיפתם הלאומית של הפלסטינים - בלוד, עיר ישראלית שאוכלוסיית הערבים בה מגיעה לכ-40% מתושבי העיר. אלפי ערבים מכל רחבי הארץ הגיעו ללוד כדי "לחגוג". בטקס הונפו דגלי אש"ף וכרזות בגנות ישראל, וכן נקראו קריאות אנטישמיות הקוראות להרג יהודים. מחסומים הוצבו בכניסה לעיר ובמרכזה, ותנועת היהודים בה הוגבלה. שוטרים ישראלים איבטחו את משתתפי האירוע. מספר יהודים שהביעו את מחאתם נגד הטקס האנטישמי הוכו ע"י שוטרי יס"מ ועוכבו לחקירה. אחד העצורים - חבר מועצת העיר לוד - הניף שלט ושוטר יס"מ ניגש אליו וביקש ממנו לעזוב את המקום. כשסירב, התנפל עליו השוטר ודחף אותו בכח לאחת הניידות. הוא עוכב לחקירה בתחנת המשטרה בלוד. יש הסוברים שהרצון והדרישה לקיים את האירוע דווקא בעיר מעורבת - שרוב תושביה יהודים - היא תחילת המאבק של ערביי ישראל לקבלת אוטונומיה משלהם במרכז מדינת ישראל. נתון זה לא מפתיע לאור הבריחה מלבנון, הגירוש של גוש-קטיף וצפון השומרון וההצהרות של אולמרט לבצע נסיגות נוספות. ערביי ישראל הבינו שהמנהיגות הישראלית התייאשה והתעייפה מלנצח במלחמות התשה, ולכן דווקא עכשיו החליטו להניף את דגל תחילת המאבק בלוד - על מנת שישראל תבצע התקפלות נוספת. אם לא נעצור את הטירוף עכשיו - נאלץ לספוג טרור תוצרת הארץ, שמקורו יהיה רמלה, לוד, יפו, חיפה ועכו. צילם: עמיחי גרוס.

רוני13

New member
לא נורא...

זה רק סימן מהשמיים שאוטוטו המשיח מתגלה! אנשים תחזרו בתשובה הגאולה קרובה...(היום!)

רוני13

New member
חח...הלוואי!

אני לא כזה...! פשוט קראתי השבת ספר ואני מושפע ממנו!

iRoNBaLLz

New member
והינה דעתם את הפלסתינאים על הכיבוש

של היודונאצים http://news.walla.co.il/?w=/1/884970

lithium1914

New member
יודונאצים אתה אמרת.

חוץ מזה, אתה לא בעד להשאיר את העולם ללא פלשתין? מה ההבדל בינך לא-זהאר בהיבט הזה?

iRoNBaLLz

New member
אני מוכן שתיהיה פלשתין. רק לא איפה

שהיא נמצאת עכשיו. הלינק שהראתי בא להרות לשמאל עם מי הם רוצים לדבר ולמי הם רוצים לתת מדינה.

lithium1914

New member
וכל השמאל ראה אותך, מאמי.

לכווולם הראית. הפלשתינים זכאים לריבונות\מדינה כמו שכל לאום זכאי לה: זאת אומרת, בלי קשר לעמדותיהם הבתר-לאומיות. הטיעונים של מאונני א"י השלמה, כגון "תראו למי אתם נותנים מדינה", הם מגוחכים -- האם היה צריך לבטל את קיומה של ישראל אם הלח"י (או חי"ל\כך, אני יודע...) או אגודת ישראל היו הסיעה הפוליטית הגדולה ביותר בקרב יהודי האזור, מכיוון שהם ארגונים טרוריסטיים (במקרה הראשון) וארגונים אנטי-דמוקרטיים (בשני המקרים)?

Continuum

New member
אז בעצם..

לעם היהודי לא מגיעה ריבונות מדינית? או שמגיעה לו עכשיו, כשיש לו אותה, ולא הגיעה לו אז - כשלא הייתה לו? מוזר שאתה אומר את זה.. כמו שאני זוכר אותך אתה לא בדיוק מאמין שריבונות והתפתחות כלכלית יכולה לשנות לטובה אופי של עם.

כמה דברים..

היום לציון הנכבה חל ב 15.5 אם אני לא טועה.. ה 30.3 הוא יום האדמה. מעבר ל2 דגלים ירוקים (לא של התנועה האוקולוגית למקרה שתהיתם) שהונפו שם הונפו שם גם כ 10 דגלים אדומים, בידי יהודים וערבים כאחד דגלים שמסמלים את שיתוף הפעולה האמיתי, סוציאליסטים ערבים ויהודים ביחד. קריאות דתיות שבוודאי נקראו שם לא יותר או פחות גרועות מקריאות דתיות בצד השני.

iRoNBaLLz

New member
למזלנו. שיתוף פעולה "אמיתי" זה יהיה

מינימלי ביותר ולא יעבוד. עוד מעט השמאל הקיצוני יתחיל לסייע לפלסתינאים בהקמת המדינה שלהם ע"י סיוע בפיגועים. זה נראה רחוק אבל זה יותר קרוב ממה שנדמה לאנשים.

רוני13

New member
נכון-אבל...

כשהם עושים פעולות כאלה זה מותר ושהימין עושה פעולה אפילו הכי קטנה עושים סיפור,עיתונות(עמודים שלמים!),טלוויזיה(כל ערוץ עם חדשות...),רדיו הכל!

iRoNBaLLz

New member
חלק מכל הקטע שהשמאל יותר מציאותי

הרי בסה"כ. כל מה שהשמאל רוצה אפשרי מאוד מבחינת העולם והערבים לכן אין הרבה סיבות שיגנו את זה. השמאל מוותר כי נוח לו. הימין נלחם כדי שיהיה נוח לו, ולשמאל. הכל עיניין של השקפת עולם ואיך זה משתלם לכל אחד.

למעלה