לראות היום בMTV!!

MissPop

New member
לראות היום בMTV!!

27.09.2002 MTV Europe The Fridge ניק קארטר בראיון

שניש

New member
הוא שם? ממש שם? באולפן? *מתעלפת*

וואו אני מקווה שהוא יהיה בהתחלת התוכנית כי אני לא רואה טלויזיה בשבת והיא נכנסת בערך בשש וחצי והתוכנית מתחילה בשש! אם אני לא אראה אותו שם אני אתלה את עצמי! *מכינה את החבל* אני אוהבת את אי.גי אבל בזמן האחרון ניק כ"כ חתיך!

יקירתי...

אל תדאגי!!! מחר יש שידור חוזר גם אני שומרת שבת... וזה קצת בעייתי.... אין מצב שהם ישימו אותו בתחילת התוכנית בטוח בסוף כדי שאנשים יישארו לראות את כל התוכנית... הם יודעים שהמעריצות יחכו שעות לראות אותו... בקיצור השידור החוזר הוא מחר מ23:00 עד 00:30... תהנייייי

MissPop

New member
אני חושבת שזה שידור חוזר

אני לא בטוחה אם זה לייב

mya 6

New member
לפי מה שהבנתי- זה לא ניק..

זה אך שלו "ניל קרטר" או משהו בסיגנון.. ככה היה כתוב במישבצות האלו שעולות לפעמים באמצע שירים..אני מקווה שאני כ"כ טועה!!

mya 6

New member
יש ניק, יש ניק!!

זה באמת ניק!! תראו: Neil interviewed Nick Carter over the weekend, and we´ll show the highlights of that..." יש!!

MissPop

New member
לא יודעת קראתי את זה באתר אחד

אולי זה לא נכון כי בינתיים לא ראיתי ):

MissPop

New member
איזה יפהההההה

ראיתן בנות? הזכירו כמה שמות מישראל אבל מרוב התרגשות וצעקות על אחותי שתהייה בשקט לא שמתי לב למי אבל יאםםםםםםםםםם ניק וגם שמו את הקליפ ועוד בסוף שמו את ג´סטין, איך עשו לי את זה באותו חיייי :) שבוע הבא יש המשך אל תשכחו!

MissPop

New member
זה לא הם טעו זה היא טעתה

הם התכוונו לניל המנחה שמראיין את ניק...

shiranbs

New member
גם ביום ראשון ו.....

יש את ניק- בחלק השני של הראיון בשבוע הבא- יום שישי שעה 6 בערב!!!!! לא לשכוח לראות!!!!!!אני כבר ראיתי את הקליפ של ניק, הוא פשוט מהמם!!! חבל על הזמן! חתיך שלי! הוא שר פשוט כ"כ יפה! מתי כבר יראו אותו בmtv? ו...... מי יודעת מתי (בדיוק) יצא הסינגל של ניק הממי שלנו (בארץ)?

סוריקטה

New member
ראיתי אותו שם הרגע!!!!

איזה ח-מ-ו-ד! הוא היה לקראת סוף התוכנית, ושבוע הבא יהיה את ההמשך של הראיון...וגם הראו שם את הקליפ שלו קצת

למעלה