לראות את ההילה (aura)

Sundancer

New member
לראות את ההילה (aura)

הי, אני לא בטוח אם זה המקום הנכון לשאול אבל אולי לכם יש מושג. בזמן האחרון התחלתי להתעניין בנושא ההילה. לאו דווקא כאמצעי ריפוי אלא בינתיים יותר מתוך סקרנות. אני תוהה לגבי התרגולים לראות את ההילה בעין בלתי מזוינ. האם אפשרי לראות הילה או שהכל פיקציה?

שלום אני מטפל בהילינג אנרגטי ביו סינרגטי-גטי

אני רוצה להגיד לך שקודם כל טוב שכל מה שכתבת זה מה שכתבת זה דבר ראשון (אני אמריקאי קצת קשה בשפה כן) לגבי שאר הדברים אני שמח שאת מתנדבת שאני יעשה לך הילינג בתקשור דרך הצ'אקרה של הצ'אקרה הראשונה והשניה אני מטפל בשיטה חדשה זה הילינג כל מיני תוספות לדוגמא עכשיו את יושבת בספה של הבית אז את יודעת שאת על הספה וזה כבר התקדמות הבנת? עכשיו אני רוצה להסביר לך מה זה אנרגיה אנרגיה זה בלתי נראה כן עכשיו כל האנרגיה מתנקזת איפה שהוא בבילתי נראה וזה המקום שבו האנרגיה נמצאת? לא יודע מה שאני כן יודע זה להגיד לך שיש פה כל מיני דברים שצריך לנקות בתוך הראש שלך אני רואה הרבה מחשבות שלוש ארבע מחשבות כל פעם עולות ואת עושה להם אנלייזינג קבוע בחורה מאוד חכמה עם תסמונת קטנה של טוראט עצור אתה הומו אבל זה בסדר כל ההילינג והאנרגיה מתנקזת ועכשיו אני רגוע כל הקטע של התקשור וההילינג מגיע עכשיו מהאנרגיה של הרייקי שזה אנרגיה של יפני קטן שיושב על הר בצפון טיבט רואה את בודהא ואומר לו "עצור אתה הומו" אני מרגיש את זה באנרגיות עכשיו כל מה שאת מרגישה זה בתוך התודעה אז מה שאנחנו עושים זה לנשום עמוק יותר עמוק את מרגישה ריחוף קל באוויר? עכשיו שוב תניחי ידיים לצדדים ותגידי שלוש פעמים "רבקה מיכאלי תתחברי לי" "ריבקה מיכאלי תתחברי לי" וזה מוציא את כל האנרגיות שלך מהצ'אקרות תגידי מחובר עם עיצור בגרון ואז תשאפי עמוק ותגידי שוב את המאנטרם הזה שלוש פעמים ביום ויש סיכוי טוב מאוד שיצמחו לך שיערות באף הטיפול הזה עולה שלושה שקלים חדשים את הכסף את יכולה לשלם בכרטיס אשראי תודה

DoveBird

New member
of course you can....

if you put your hands about 3 cm over your patient you suppose to see the aura .... try to practice on it over and over again cause some people cant see it for the first time. now some patiants have holes in the a'aura that means that you suppose to heal them with your hands as you need to feel where you can see the aura and where you cant see the aura .... there is a special treatment for that for people who have holes....

למעלה