לראות אל תוכי.....

לראות אל תוכי.....

איני יכולה לשכוח את עינייך הנעצמות כדי לראות אל תוכי .... במגע של רפרוף בסערת מטח כוכבים הנשרפים עת נוגעים הם בשמש המעירה את שנינו שם שרועים בפיתולי תחושות אשר לא ענן יעיב עליהם וירח יהיה שומר מפתן חדרם של הלבבות המתפעמים בתוך שנינו עד בוא טיפות גשם המנקות ערפלים של סחרור ענוג.....

../images/Emo20.gif../images/Emo29.gif

עכשיו אותך... לב כמהה בפעימותיו להלחין בך ניגונים חדשים עם תווים שנלקחו מנגיעות של פעם.... עכשיו אותך... ידיים חמימות מנסות לאתר גוף מפוסל בידי אומן שמסתת את גופי לפורקן תאוותך בתאוותי המתלקחת.... עכשיו אותך.... בין שפתיי הצמאות לנשיקותיך הממריצות את דמי אליי געש עוד טרם נפרץ סכר תשוקתי על לשונך.... עכשיו אותך.... כל נים בגופי זועק... כל נשימה הנשאפת אלי... אותך.... ואז ארגיש , אדע , ... כי הגעתי בכדי לבוא אלייך כאישה שלך.....

רציתי שתדע...../images/Emo23.gif../images/Emo20.gif

כבר ימים מסתובבת לא שקטה הריח שלך עוד ניכר באפי רציתי לדעת אותך לראותך וראיתי מגרגרת ללא סוף מילות אהבה מאותו רגע חושבת עליך ללא הפסקה במיוחד על אותה פגישה נעימה ומרתקת לשמה... עמוסה במחשבות והירהורים ולא מצליחה את הכל להפנים לפעמים לא יודעים מה מסתתר מאחורי המילים קראת את שכתבתי בשקיקה ואמרת המשך יבוא.. למה התכוונת?... מסתירה בשקיקה את פנינת תשוקתי אליך כמו פנינה בתוך צדף כמו בין גלים גבוהים פוסעת וחרדה למחר מה הוא צופה לנו..לי לפחות תמיד תהיה לי כאן בעולם הזה- קרן אור שמפלחת ושמש שזורחת שקולך נשמע תמיד ברקע זרמי חשמל עוברים בכל עצביי ונשמתי מתחילה לרחף ושנינו יוצאים במחול מיוחד למשמע רעם המנגינה מנגינתנו המיוחדת במינה מה שעומד ביננו חוט שערה עדינה ואלי חטא נורא אבל כוח התשוקה זר לעולם לא יבין אותה רק מבטים ומשק שפתים והלהט שעולה וגובר וההרגשה שזה עומד להתפרץ.. שיר מתנגן לו ברקע שכותבת לך מילים אילו כותבת שורה ומוחקת שתים מבולבלת מאוד... מנסה להעצר אבל לא יכולה זורמת עם רגשותי ....

לא בידיינו הבחירה להתאהב../images/Emo99.gif

מצבים משתנים בחיים לא תמיד אנו בוחרים בדרכים מאבדים כיוון לפעמים הולכים אחרי רחשי ליבנו פגישות חדשות מבטים נוקבים לנו משנים לפעמים את החיים לפעמים אפילו מדממים הפצעים הישנים שנפתחים רגשות חדשות עולות ובאות ואנו צוללים איתם למעמקים חדשים סערות לא קלות לנו מחכות אבל אנחנו נמשיך לרקוד את מחול התשוקה כי נולדנו צמאים לאהבה ותחושה מחפשים פתרונות מחפשים מקום לנטוש את הדאגות מנסים לא להשבר ולא למהר.. ומחר יום חדש..ריקוד חדש..אהבה חדשה לבנו שוב יִשַבֵה...

כמיהה לך...../images/Emo23.gif../images/Emo41.gif../images/Emo29.gif

יש רגעים ואנו נוגעים בהם והם לא נגמרים וכל כך מופלאים תן לי רק רגע אחד איתך נפתח את ליבנו נזרום עם תשוקתנו לא נשתנה נהיה רק פתוחים יותר אל תעצר תפתח תן לי להכנס פנימה תחושתי אליך מעבר לקירבה נעשה איזון בין המותר לאסור אולי הרגש ישתלט על המחשבה ואז נפליג לאיי האהבה... מרטיטה אותי המחשבה לשמוע את קולך אומר שוב בלי היסוס רוצה אותך! אלפי קילומטרים ממך געגועים לצחוקך למילותיך לקריצתך שמקפיצה אותי מעלה מעבר ל... רק הערגה לך מותירה אותי שפויה נכון סערות פנימיות בי כרגע מתחוללות אבל יודעת שאיתך תמיד אוכל להרגיש את אותה זריחה מרהיבה ביופיה כשנתראה בפעם הבאה בטוחה אני שזה יקרה ושאיפתי תמומש ואולי אותה זעקת ערגה תשקע ואמצא מנוח לנשמה כל כך רוצה אותך....

למעלה