לראובן-

uri5511

New member
לראובן-

שבוע טוב!
ממה שכתבת פה, עולה שההתארגנות אשמה בכל (וללא פירוט כמובן),
ידידי היקר, כמשקיע אני אומר לך בוודאות מלאה- האשם הוא אך ורק בכללי (איך שלא תהפוך את זה תקבל את אותה תוצאה)
אנחנו המשקיעים לא קבלנו החלטות בניהול, ואף לא פיקחנו על התנהלות הקידוח לא במגד5 ולא במגד 6,
סטטיסטית ולאור התוצאות הכללי נכשל במשימה, ושום הנפקה כזו או אחרת (אם לזה כוונת) לא היתה עוזרת!
דווקא עכשיו בנקודת השפל הבלתי נמנעת יש סיכוי מסויים, קטן, אבל ישנו, של שינוי התנהלות,
הן בצורת המימון והן בשיתוף מקצועי מתבקש,
היחסים בכללי היו עכורים מזה זמן רב זה לא סוד, כרגע אין אף מי שיחתום על שיקים, ליבי עם לוסקין הגיאולוג אבל הכיס שלי כואב יותר, ולכן ואחרי בדיקה שלי בנושא אין מנוס מלמנוע ממנו להפריע!
לסיכום-
ההתארגנות לא אשמה האיגוד לא אשם בעצם שום מוגבל לא אשם בזאת שצוות שלא מתאים למשימה יושב בכללי,
מקווה לימים יפים יותר
אורי

לאורי היקר

לעולם לא אמרתי שרק ההתארגנות. ההתארגנות היוותה טריגר לא קטן
למקום בו אנו נמצאים כיום!!!
היחסים בתוך הכללי ידועים לי. אולי יותר מלכל אחד אחר מהכותבים.
ברגע שהמוגבל ישכיל ויבין, כי עדיף פחות בעסק טוב מאשר 100% בעסק
רע. יהיה אפשר למצוא את הפתרון. כל עוד מעדיפים 100% בעסק רע. תם הטקס.

zur55

New member
מנהל
אורי

הייתי שמח אם היית רושם
במה לדעתך כן אשמה ההתארגנות
שואל באמת כדי לדעת.

כי בינתיים ההתארגנות מתנערת
מכל אחריות ומכל אשמה במצב.

minaeksh

New member
לאורי שלום.

לצערי עונה רק עכשיו כי לא הייתי כל היום ליד מחשב..
אני רוצה לשאול/להבהיר דבר אחד.
היחסים המתוחים בכללי כבר קיימים הרבה שנים. בעבר גם היתה פניה לבית משפט דרך צד שלישי.
בית המשפט דחה הכל בטענה שהעיניין לא כרגע רלוונטי (הטענה היתה בן היתר על חלוקת התמלוג)
צר לי לומר שכולם לא מדייקים בלשון המעטה.
באם הבעיה העיקרית כפי שאתה מציג אותה היא יחסי הכללי בינו לבין עצמו ורק אח"כ היחסים עם המוגבל.
אזי תרשה לי להפנות את תשומת ליבך. ואני מדבר מידיעה. גורמים שונים במוגבל ליבו את האש בין הכללי לכללי.
יש כאלה שעשו זאת בצינעה.
אבל יש כאלה שעשו זאת מול אסיפה שלמה בירושליים. וקיבלו על כך את תשואות ההמון.
אז בוא לא נערבב מה ששיך לכללי שיך לכללי. אבל לא חסר נזקים שהמוגבל על כל שלוחותיו גרם.
ואני אוסיף ואומר. ברגע שהתחילו "בחישות" של המוגבל עם הכללי. מרגע זה היתחילו הנזקים.
והכללי הפסיק לתפקד מפחד המוגבל.

למעלה