לקשת בענן

בן-אור

New member
לקשת בענן

איני זוכר את רגע ההתחלה לא מתי? ובטח לא את האמתלה בעצם מה חשוב התאריך? כשהקשר עד היום מאריך. הנה עובר לו יום ועוד יום והכל מתמשך לו עד הלום חושב לעצמי מה יהיה בעתיד? האם הקשר האמיץ לעולם יתמיד? התמכרתי! האם זה ניכר? ממש כמו שיכור הלום שיכר מתגלגל לי ברחובות מחפשך אני בחלומות. תמיד מחכה ליום המחר דואג האם זה לא מאוחר? וכשכבר אנו נפגשים אומרים הכל במבטים מילאת אותי ב-4 חושים חסר אני את המישושים את תחושתה של ידך הענוגה בדומה לפרח מלבלב בערוגה. שלך לתמיד המחזר המתמיד

לבן אור מקשת הנרגשת

אני תוהה...מהרהרת האם אלו תחושות אמת? האם אתה בטוח כמו אז, לפני שנים...? האם אלו רק חרוזים שהתבשלו ובשלו בראשך, או אולי אלו רחשי ליבך? ולמרות הכל, נרגשת אני... ואולי אין זו מציאות אלא חלום ? תודה לך, תודה על כל רגע נפלא, תודה על שורות קסומות מקשת , שברגע זה נרגשת.

בן-אור

New member
לקשת הנרגשת

כל מילה ומילה שכתבתי אמת לאמיתה כמו שאמרתי! הנני אומר רק מה שעל לבבי אחרת שותק אני עם חיוך שובבי.

אפרת.א

New member
שובבים שלי:))

סליחה שאני מתפרצת, אבל...(לא יכולה לשבת בשקט..) כשאני רואה שני אוהבים..שעלי כה אהובים מה לעשות , ש....אותי תמיד שניכם מרגשים?? ממממ....תגידו שסולחים:)). (יייייישש!:)) קשת נירגשההההה - אני עדה כל מילה ומילה שנאמרה אמת לאמיתה! מצטרפת אל בן אור בדבריו טוב, לא לגמרי...חחחחוץ מהמישושים...:))) שאותם משאירה אני לכם ב...חיוכים שובבים אוהבת - איריס.

בן-אור

New member
הבהרה

אפרת..... שובבונת חמודונת יודעת.. את תמיד את מוזמנת ולעולם אינך נחשבת כמתפרצת ולדעתינו את ממש חברה נהדרת. אך את המילה מישושים ברצוני להבהיר...... מישושים נכתב רק לשם החריזה אך הכוונה היתה...... למגע חם של לטיפה...... להחזקת יד, ערגה לנשיקה... שחוש המישוש אותו לא חווה.

למעלה