לקשור את הענן בחוט?!

טורטיתת

New member
לקשור את הענן בחוט?!

מרגשת מתרגשת רוצה לקשור איתה ענן בחוט אבל פוחדת. מלחיצה אותי ההתרגשות, מפחיד אותי הלא נודע. איך אדע אם היא מרגישה כמוני? איך אדע בכלל מה היא מרגישה בתוכה בפנים בינה לבין עצמה? איך אדע שהיא אמיתית איתי כמו שאני איתה? אך אדע אם אני מרגשת אותה כמו שהיא מרגשת אותי? איך אדע מה נכון מה אסור? שזה מהיר זה מסוכן, זה הורס זה מאבד שליטה כמו בנהיגה? שזה לאט זה מרחיק, זה מהוסס זה גוסס באיטיות, כמו שתיל שמנסה לצמוח במדבר? כמו בועת סבון גם ענן יכול להתפוצץ להוריד ממטרים של דמעות לשבור את הקשת , אז אולי עדיף בכלל לא לקשור את הענן בחוט?
שבת של אהבה

טורטיתת

New member
בך ?

תודה אבל איך נגעתי בך? לא נגעתי, רק תהיתי איך אדע מה מרגיש הרגש..

הייי

אני לא יודעת להסביר בדיוק.... אבל אני יודעת שלא נשארתי אדישה לקטע הזה וזז לי משהו בבטן....

אחותי תפסיקי להיות מרגיזה

אין בטחונות בחיים על כלום, מה שנועד ליקרות קורה קצת אומץ ואמונה לא יזיקו לך, תפסיקי כבר אם כול האיטי מהיר וכול החרטה הזאת מסביב , תהני מימה שיש ואם זה זה אז זה יזרום בהכי טיבעי שיכול להיות ,מספיק כבר עם כול השאלות המיותרות , ת ה נ י כבר ,ו ת י ת ק ש רי י'מיפלצת.

הכי טוב זה ב''בום טראח'' ../images/Emo140.gif

כל אחת והקצב שלה.... הכי טוב זה איטי-מהיר, או מהיר איטי כזה...

פאמקי

New member
ואולי עדיף לא לחיות...?

על אף הקשיים, אנו חיות. אז על אף האכזבות, אנו אוהבות. במקום להילחץ מההתרגשות- תני לה דרור. ראי בלא נודע- גורם הפתעה. פשוט חֶיִי את הרגעים הקסומים, היי בדיוק מי שאת, מהירה או איטית, קשוחה או רכה, כנה או מסתורית... הרי יותר פשוט להיות מי שאת ולתת למתאימה להיתחבר אלייך מאשר לנסות ולהבין, מה כל אחת מצפה שתהיי. ומבטיחה לך, זו שתראה- תיווכח כמה את מיוחדת.

למעלה