לקרני

Dovsha

New member
לקרני

מוזר... חשבתי שאת רואה גם בלי שאגיד, וזה מוזר כי אני לא כ``כ יודעת איך את יכולה להבין או להרגיש או לראות דרך מסך מחשב את מה שאני רוצה להעביר אם אני לא כותבת ומפרטת את הרגשות והמחשבות שלי [הרי קוראת מחשבות את לא] ולכן, הגיע הזמן, קבל עם עדה ופורום להגיד [למרות שזכור לי שציינתי את זה איפהשהו...] שאני יודעת שאת שם, מקשיבה, רואה, מבינה וגם אם לא מנסה לייעץ, לנחם, לשלוח חיבוק ונשיקה והמון אהבה [גם אם זה רק דרך מסך מחשב, וגם אם זה רק וירטואלי - זה עדיין מאוד ממשי בשבילי] הרי נכנסתי לפורום בגללך, ונשארתי בזכותך, וכל האנשים הנהדרים האלו שהצטרפו הצטרפו בגלל האוירה המיוחדת ששוררת פה. הרצון להבין, לייעץ, לתמוך ולא לפחד להגיד שלא יודעים איך לעזור כאשר באמת לא יודעים - אך תמיד לשלוח חיבוק ויד אוהבת לתמיכה. לא סתם עשו אותך למנהלת הפורום - ולא סתם הפורום הזה משך אליו כ``כ הרבה אנשים [ושמתי לב שאני חוזרת על עצמי יותר מדיי... :)] בכל מקרה - אני יודעת שאת שם, אז רק להזכירך שוב, שגם אם אני לא אומרת וכותבת, הלב שלי מתחמם כל פעם מחדש ואהבה שיש לי כלפייך וכלפי אנשים אחרים פה גלשה הרבה מעבר לדבר הוירטואלי שהייתה בהתחלה. אז המון המון תודה - ואני יודעת שה``משברון`` שאני עוברת עכשיו יחלוף בסופו של דבר אבל עד אז i am immersing myself in misery.... יהייה בסדר - עד החתונה זה יעבור :]

קרני

New member
מתוקה שלי...

אין כמוך: בחימום לבבות, בכנות, בהתרגשות... שמחה שנשארת וסחפת איתך עוד רבים וטובים אחרים. שמחה שאת מביאה את עצמך לשאוב כוח מזה. שמחה שאת כאן! מקווה שהימים הקשים יעברו, ושהיציאה מהם תהיה רווית התעוררות מחודשת ומלאת אנרגיה. שיהיה לך הכי טוב שבעולם, שלך, קרני @ @ J U

למעלה