לקרן כנסי לפה ותראי מה עשית
פ פלאפון ירוק 2 New member 16/6/02 #3 זאת את אני ראיתי אותך אני יודע שזאת את ראיתי משהי דומה לחיפושית זאת בטוח את
פ פלאפון ירוק 2 New member 16/6/02 #5 איפה היית../images/Emo11.gif איפה היית בלילה של ה 14 ביוני 2002 בשעה 00:33 בלילה?
פ פלאפון ירוק 2 New member 16/6/02 #7 את מואשמת בהזנחה.../images/Emo123.gif של ה שלך אחרת איך תסבירי לי שהתעוררתי לקולות הנאה של הכלבה שלי ואז ראיתי את החיפושיות שלך עושות %^#@ לכלבה שלי?
את מואשמת בהזנחה.../images/Emo123.gif של ה שלך אחרת איך תסבירי לי שהתעוררתי לקולות הנאה של הכלבה שלי ואז ראיתי את החיפושיות שלך עושות %^#@ לכלבה שלי?
פ פלאפון ירוק 2 New member 16/6/02 #9 בושה ../images/Emo10.gif אמן אני מקווה שיהיוטרף לכלב שלי למרות כל המגבלות שלו בו עדיין רמבו
פ פלאפון ירוק 2 New member 16/6/02 #10 מה יהיה תגידו לי הא? מתי אני יפסיק לטעות? קרן יש לי הרגשה שזה הסודה ששלחת לי. שיהיוטרף = שיהיו טרף בו = הוא
מה יהיה תגידו לי הא? מתי אני יפסיק לטעות? קרן יש לי הרגשה שזה הסודה ששלחת לי. שיהיוטרף = שיהיו טרף בו = הוא
S shahf New member 17/6/02 #13 תגיד מר. עציץ איך הגעת למסקנה שהחיפושיות ( ) של קרן השתלטו על פורום סלולארי(ורפתות)?