לקרן שלום רב

x7afxyc

New member
לקרן שלום רב

שמי שלומי סופ , תאריך לידה :12/08/1976 , נולדתי ביום ה' בשעה : 0:00 אני מחפש כרגע עבודה הייתי מעונין לדעת : 1. האם רואים תחילה של קרירה חדשה בתקופה הקרובה ? 2. האם עלי להיות שכיר או עצמאי? 3. האם תחום של לוגיסטיקה מתאים לי או תחום אחר אשמח לדעת ? 4. גם נושא הזוגיות חשוב לי האם צפויה לי מערכת יחסים בזמן הקרוב? בתודה מראש: שלומי

תשובות :

1. אני רואה השנה 2 הזדמנויות למציאת עבודה , לא הייתי קוראת לכך קריירה חדשה . 2. אני לא ממליצה לך להיות עצמאי , אלא שכיר . המחשבות על עצמאות מלווה במחשבות על שיתופיות ועבודה עם עוד מישהו וזה לא מתאים עבורך . 3. תחום הלוגיסטיקה יכול להתאים , כמו כן , ניהול,תקשורת ,שיווק ומכירה . אתה חייב שינויים וגיוונים בתחום עבודתך , חשוב מאוד שכל יום ייראה שונה מקודמו ולכן יש רצון לניהול ,טיפול בבעיות , העיסוק חייב להיות קשור בתנועה , בנסיעות אינך יכול לשבת במקום אחד . 4. השנה וחצי האחרונות מראים על שינויי במגורים , ושינויים בזוגיות . הייתה זוגיות בשנה וחצי האחרונות . אני רואה זוגיות נוספת לקראת גיל 34 . אבל יש פוטנציאל לקשר השנה , בעצם 2 הזדמנויות , אך עדיין אני לא רואה קשר מחייב. בברכה ,קרן

למעלה