לקרוע את המסיכה של "שינוי"

Kobke

New member
לקרוע את המסיכה של "שינוי"

לפני שאנחנו "מתרשמים" מנחישותם של אמשי "שינוי", כדאי לחזור ולקרוא את הראיון עם טומי לפיד בהארץ. שינוי היא עוד מפלגה סקטוריאלית - כמו ש"ס, החרדים, הערבים, המתנחלים. חוץ ממסר של שנאה לדבר הנפלא שנקרא הציבור הישראלי המגוון, אין בה כלום. היא רוצה אותנו באירופה - מבלי לראות את היופי שבחיבור מערב ומזרח. היא רוצה אותנו בוינה ובבודפשט, בלי ערבים ובלי שלום. היא רוצה אותנו כתיירים עשירים בארץ (עם "מדריך לפיד"), אבל בלי אחריות לגורל החלשים, המתקשים והרחוקים מהצלחת. מין אסקפיזם נפלא, רצוי לא בארץ (כאילו דה כזה?) אין ברירה. רק לישראל אחרת יש סיכוי ליצור בסיס חדש לקיום ישראלי נורמלי, משוחרר מתסביכי טומי הגלותי. רק לישראל אחרת יש תוכנית אמיתית - ורק הצעירים יעשו זאת. זה התחיל בבליך, וזה יימשך. וכל הנסיונות של המצנעים, הטומים והאריקים - לא יצליחו לעצור את הזרם הזה. בסוף כולם יבינו. אין דרך אחרת זולת "ישראל אחרת"!

תרגיע את עצמך

קשה לך להבחין בין ראיון לבין מאמר? תן לי לעזור לך. ארי שביט פרסם מאמרמשלו שבו הוא תוקף את טומי לפיד. טומי לפיד לא התראייןלמאמר. לא קשה לנחש שארי שביט לא אוהד את שינוי. ובאותה מידה שהוא הביא מאמר נגד שינוי אני יכול להביא לך מאמר בעד שינוי(כמובן שהמאמר נכתב על ידי תומך שינוי). אז לפני שאתה תוקף תלמד.

Kobke

New member
אני מודה לאדוני!

מזל שאנשי שינוי עוזרים ל"חלשים" - הרי איך לא שמתי לב שזה היה מאמר?!? תשמע, אחרי 2 תארים - אני יודע ללמוד. אחרי 20 שנה בעסקים - אני יודע ללמוד. אחרי קריירה צבאית ארוכה - אני יודע ללמוד. גם ללמד, אגב. אבל החשוב מכל, למדתי לזהות צביעות, שנאה והתנכרות. טומי - מנהיגך הנערץ - הוא איש קטן - אבל עם הישגים גדולים בתחומים הנ"ל. אז - לפני שאתה "מרגיע" אותי - תפתח ענווה. לא יזיק. ותחשוב טוב מה אתה ושכמותיך הולכים לעשות למדינה.

למעלה