לקרוא... לקרוא!!!

עידו א

New member
לקרוא... לקרוא!!! ../images/Emo3.gif

טוב, פתחתי פורום לסדרה המדהימה ניקיטה, לא איזה משהו מיוחד כל כך, מהאלה של דיבורים, מכירים? נכון שהסדרה עוד מעט נגמרת, אבל נראה לי שגם אחר כך יהיה כיף לדבר על זה, ולפחות עד אז אני מקווה שיבואו הרבה.. אני חושב שהגיע הזמן שיהיה פורום ישראלי לסדרה הזאת סוף סוף, גם אם זה די מאוחר. אז כולם מוזמנים, ואל תבאסו אותי מה? כל מי שאוהב את הסדרה הזאת כדאי לו לבוא לשם
נ.ב. אתם חושבים שכדאי לי לפרסם את הפורום לא רק בפורומים של טלוויזיה, אלא גם בפורומים בנושאים אחרים? נראה שמאוד יכול להיות שיש הרבה צופים לסדרה הזאת לא רק בפורומי טלוויזיה, מה אתם אומרים? ואם כן, יש אפשרות לכתוב הודעה ולשגר אותה לכל הפורומים בתפוז, למשל? אתם יודעים אם יש אפשרות כזאת? בכל מקרה, אשמח אם תגיבו

עידו א

New member
אנשים תגיבו!!

טי וי, מעיין, תותית, Druid, לימור, חיפושיט, תום בוי, אפולו, ומצטער אם שעחתי מישהו שכתב על ניקיטה, תבואו לפורום ניקיטה לדבר! ואם אפשר גם תענו לי בקששר לשאלה ששאלתי

~*~gaL

New member
לא יודעת אם יש כזאת אפשרות, אבל..

תפרסם בכמה פורומים שנראה לך שיהיו בהם מתעניינים. למשל של סדרות טלוויזיה, או סרטים. מקווה שטיפה עזרתי....
גל

עידו א

New member
תודה רבה גל ../images/Emo13.gif

מנסיוני אני יודע שדווקא כאלה שאוהבים את הסדרה הם לא נמצאים בפורומי טלוויזיה או משהו כזה, אז אני רוצה לפרסם הודעה קטנה עם קישור לכל הפורומים בתפוז. חשבתי שאולי יש אפשרות כזאת, אבל כנראה שלא, אז אני אולי אכתוב רק למספר פורומים שנראה לי שאולי יכנסו משם לפורום, כאלה שאוהבים את הסדרה

MARMELAD

New member
היי עידו

כדי לפרסם בפורומים אחרים כדאי לבקש קודם ממנהל הפורום אם זה לא מפריע לו... נימוס, YOU KNOW... אתה מוזמן לשרשר את הפרסומת לפורום החדש בשרשור ההודעות אצלי בפורום כי הודעות ראשיות של פרסום בד"כ נמחקות... ובהצלחה!

עידו א

New member
אוקיי אני מצטער מאוד.....

בקשה אל תמחוק לי, טוב? כתבתי את ההודעה הזאת במספר פורומים שחשבתי שאולי יתעניינו בפורום שלי, והפורום שלך הוא אחד מהם

עידו א

New member
אוקיי אני מצטער מאוד.......

בבקשה אל תמחוק לי, טוב? כתבתי את ההודעה הזאת במספר פורומים שחשבתי שאולי יתעניינו בפורום שלי, והפורום שלך הוא אחד מהם

למעלה