לקרוא ולא להאמין...

לקרוא ולא להאמין...

היום (יום שישי) התפרסמה ב"ידיעות אחרונות" ידיעה על פגישה של שולמית אלוני עם ערפאת. שולמית אלוני , לשעבר יו"ר מר"צ אמרה באותה פגישה: "אם שואלים אותי למי אני יותר מאמינה- לערפאת או לשרון ומופז, אני מאמינה לערפאת" אפשר לתרגם את דבריה באופן פשטני יותר ומובן.והיא בעצם אמרה אני מאמינה לאיש שהיה אחראי ישיר לרצח הספורטאים במינכן ולמאות אם לא אלפים של פעולות טרור שליוו אותנו מאז הקמת המדינה (הוא גם חיבר את האמנה הפלשתינית שקוראת להשמדה מוחלטת של מדינת ישראל, ולא מתכוונת רק לשטחי 67 - כביכול הכיבוש).... ופחות היא מאמינה לרה"מ הישראלי ( היה בין האחראים העיקריים למפנה ביום הכפורים), ולרמטכ"ל מדינת ישראל, שאול מופז (צנחנים).... אני מקווה מאוד שמעטים "שמאלני החסידה" (תוקעים את ראשם באדמה) כמו שולמית אלוני שמאמינים לצד השני בכל תנאי ובכל מחיר..... נ.ב ...אלוני גם אמרה שהיא מאמינה לערפאת שהוא לא ידע על הספינה... ואני רק רוצה לחשוב איך היינו מגיבים אם בארה"ב היו אומרים דבר כזה... יחד עם זאת דווקא מצאתי משהו טוב בדבריה- הי לפחות הודתה שהייתה ספינה...גם זה משהו...

Kgt1

New member
למה לא להאמין????????

זו האישה המטומטמת ביתר בהיסטוריית מדינת ישראל.

מודה טעיתי.....

אבל בכל זאת, אני מפחד שהדברים שהיא אמרה מייצגים עוד כמה אנשים. וזה מפחיד אותי...

שמאלני

New member
שרון גם שקרן....

היא צודקת בזה שהיא אמרה ששרון שקרן,וערפאת גם אבל לא כמו שרון. מי שהבטיח מקומות אבטלה ושיוריד את האבטלה,ובמקום זה מה הוא עושה משקיע 10 מיליון ש"ח בלשכה שלו בת"א וקונה וולו בשווי 220,000 ש"ח ל50 אנשים בכירים שיושבים בכנסת ישראל. מי שהבטיח שימגר את הטרור ועוד ניסה לעשות הצבעה על כך ב-1990 במרכז הליכוד,"מי בעד מיגור הטרור שירים את ידו","מי בעד מיגור הטרור שירים את ידו". אתה רואה את הבן אדם ממגר את הטרור? הוא שקרן מהלך על שתיים,אני לא מאמין מילה אחת לדבריו של שרון. אבל שערפאת אמר עוד לפני 18 שנה שהוא רק עף מלבנון לטוניס כמחבל אז עוד הוא אמר,שתקום מדינה פלסטינית ובירתה ירושלים. ותראה מה קורה הוא צדק בכל מילה. בנתיים הבירה היא ישראלית אך יש להם מדינה אומנם לא מוכרזת אבל יש להם מדינה. ושערפאת אומר שהוא נפגש עם בנו של שרון באיזה בירה של מדינה אירופאית כדי לדון איתו במשא ומתן על המשך הסכם השלום,אני מאמין לכל מילה שלו,וזה הוכח אחר כך שהוא צדק. אנשי שרון כמובן ניסו להסתיר זאת אך זה הוכח במצלמות הטלויזיה שעומרי שרון חוזר מהביקור שלו אני חושב שזה היה בגרמניה לא בטוח.

נו באמת........

תגיד מה אתה חושב ששרון הוא הפייה הטובה שבמעשי קסם פותרת את הכל.... מה אתה חושב שהוא יושב על הכיסא עושה הוקוס פוקוס והנה אין טרור.... לאחר מכן שולף מתוך כובע 200 אלף מקומות עבודה? ואחרי כך דואג שכל אלה מתחתיו במדינה דמוקרטית לא יעשו את השטויות שלהם ויממנו מכוניות יוקרה וסוויטותבבתי מלון....(מה לעשות דמוקרטיה זה לא רק מנהיג) אם כבר אתה מחפש שקרנים בסגנון שרון שהבטיחו הרבה, אז קח לדוגמה את בן גוריון שהבטיח דברים ולא קיים. גם מנחם בגין הבטיח ולא תמיד קיים., גם רבין הבטיח ולא תמיד קיים. האם לכולם תקרא בביטול שקרנים.אני לא מאמין...... זה שאומרים אז אומרים, אבל בוחרים הם מספיק חכמים בשביל להבין מה באמת יכול המנהיג לקיים ומה הוא לא יכול.... לסיכום אומר שלא תקבל כאב ראש מהבלגאן שעשיתי: צריך לבחור במנהיג עפ"י נסיונו, עפ"י כשרונותיו, עפ"י קרטיריונים שמעידים על מנהיגות ולא ע"פי תעמולת בחירות זו או אחרת שעליה יעץ לו יועץ זה או אחר....ובכללה להבטיח חייים ורודים לבוחרים.... לך יש את הזכות לא להאמין,אבל לא לקרוא לו שקרן.. כי מה לעשות גם המנהיג הוא בן אדם.... לנו נותר לקוות שהוא ישפר את המצב , אבל אי אפשר לצפות ממנו למלא את תפקיד האלוהים... בקשר למה שאמרת על ערפאת : "אני מאמין לכל מילה שלו"....אחי אני לא רוצה להגיד על זה משהו כי כנראה היית עייף מדיי. מחר או מחרתיים שתתעורר בבוקר, אני מצפה כבר שתהיה יותר בפוקוס. ותבין את מה שאמרת. כי האמת שהוא שקרן פתלוגי כ"כ מובנת, כמו שהשמש מסנוורת שמסתכלים עליה.....(אלא אם כן תוכיח לי אחרת)...ובזה כבר באמת אין לי כוח להתווכח איתך.....

שמאלני

New member
כן באמת.............

לפי מה שאתה אומר כל מי שמתמודד לראשות הממשלה הוא שקרן. ובכן אתה טועה ובגדול,יש כאלה ראשי ממשלה שהיו שהבטיחו המון דברים וקימו כמה,אבל שרון הבטיח המון דברים ולא מקים אף אחד מההבטחות שלו. דבר שני,אתה מחקה אותי מה שכתבתי מה שאני כתבתי לך באיי סי קיו. ואני שונא תוכים :),בכל אופן ערפאת שקרן זה ברור אבל אני מאמין לו יותר מאשר לשרון.

אממממממממ.......

רציתי להגיד שבתור מספר סיפורי אלף לילה ולילה, אין טובים ממך... מה המשפט שאמרת: "יש כאלה ראשי ממשלה שהבטיחו הרבה וקיימו כמה,אבל שרון הבטיח המון דברים ולא מקיים אף אחת מההבטחות שלו" אמור להביע? אל תגיד לי שאתה יושב וסופר אצל כל אחד כמה הבטחות הוא הפר, ולפי זה אתה מחליט אם הוא שקרן או לא, אם זה מה שאתה עושה (אפילו באופן דמיוני) הייתי רוצה לדעת מה הקרטריונים שלך ל"שקרנים"...זה באמת מעניין אותי.. --לגבי שאר דבריך, אני לא יכול לענות לך כאשר אתה מעוות את הדברים שלי. אין לי כוח עוד פעם להסביר לך את דעתי מהתחלה, פשוט תחזור להודעתי הקודמת וזהו.... בעניין מה שאמרת : "אני מאמין לערפאת יותר מלשרון" (בכל זאת כדאי שתקרא כמה ספרי הסטוריה)....- זאת זכותך, וזכותך גם להריץ את עראפאת לראשות הממשלה, אני מאמין שתוכל לגייס 20 אלף חתימות הדרושות לכך. בין החותמים אולי נראה את : ענבר אתה שמעון פרס ואיך לא.... שולמית אלוני... כי בסופו של דבר ערפאת יותר אמין משרון....ועדיין לא שמעתי אותך אומר עליו מילים רעות במיוחד....

שמאלני

New member
ממממממממממממממממממממ...............

מה לעשות אחי ששרון הוא ראש ממשלה חרא שלא יודע להנהיג. אתה לא יכול לשקר שהוא ראש ממשלה טוב שמקים דברים,הבן אדם שקרן. אני מאמין למי שלא שקרן,ומאז שערפאת אמר שהוא עוד היה מחבל שתקום מדינה פלסטינית. כולם אמרו בטח בטח,והנה הוא מראה לכולם שהוא צודק. ושרון ממשיך לשקר,לכן אני לא מאמין לאיש הזה ויש לי זכות להאמין למי שאני רוצה.

כי.......

כי אוי ואבוי לה שחס וחלילה פעם אחת בחייה, היא תעשה מעשה חכם.....זה פשוט יהרוס לה את הקריירה אם היא לא תמשוך קצת תשומת לב.....

שמאלני

New member
אחי אתה תמיד טועההה

אין מה לעשות אחי אתה תמיד טועה,אתה צריך להתרגל לזה בחיים לא תהיה צודק.

yariv~2

New member
ת´אמת?...

גם אני מאמין יותר לערפאת.... שרון הוא שקרן ופוליטיקאי מחורבן שחושב רק על הכיסא,ומה גם שרון הוא שקרן פתלוגי... ("ידע פנימי"
) ערפאת לעומת זאת לא שקרן הוא אמר שיעשה פיגועים? אמר ועושה, הוא אמר שהתפקיד ההיסטורי שלו הוא לשחרר את העולם מהישות הציונית? אמר ועושה, הוא אמר שהוא מעוניין לשלוח את כולנו לים? אמר ועושה, לעומתו.... שרון צוחק על כולנו בפרצוף. כל מה שאמר הוא עושה ההיפך ואנחנו כמובן תומכים בו... אהה.. זה ששולמית אלוני כבר מזמן אנדרטה מהלכת זה דבר ידוע... לא משהו חדש

חבל שאתה אומר שטויות כאלה..........

להשוות שקריו של ארכי רוצח שיודע לדבר בכמה שפות כדי שכולם יבינו ויאמינו לשקריו , וחייבים להודות הוא מצליח בזה לא רע .(האירופאים מאמינים לו, ארה"ב מאמינה לו , ישראל מאמינה לו, יריב רואה בו איש אמין , שחר (שמאלני) בכלל היה נותן לו עוד פרס נובל וגם שולמית אלוני מאמינה לו ) ...ובגלל זה אנחנו סובלים יום יום...בכל התחומים האפשריים... לגבי הדברים שציינת ("אני מאמין לערפאת"). אני עדיין רוצה להזכיר לך שלא אני ולא אתה יושבים עם שנורקלים וצופים בדגים מתחת לים ( עדיין לא הטביעו אותנו ). עד כמה שידוע לי עדיין העולם ממשיך לסבול אותנו (את היישות הציונית)....והוא ימשיך לסבול אותנו עוד הרבה זמן. אני חותם איתך על זה כבר עכשיו.. לגבי הפיגועים: האמת היא שערפאת דווקא אמר שלא יהיו פיגועים, ואני רואה שדווקא כן היו...(עוד שקר) לסיכום לא משנה מה יקרה.... ההסטוריה תמיד תשאיר אאת ערפאת שקרן גם אם הוא לא ממש התכוון.....והבטחותיו ייעלמו יחד איתו ביום מן הימים... ..ואנחנו בניגוד אליו נישאר פה עוד הרבה מאוד זמן..לא משנה מה תחשוב על רה"מ שלך... וזאת למרות שיש כבר כמה יהודים (לא יהודונים)שבעצמם התייאשו ורוצים לוותר על הכל...או שאומרים (כמוך) שכבר וויתרנו על הכל...

yariv~2

New member
אמממ....

א. רשמתי בציניות שערפאת אמין... ערפאת כמו שרון הוא שקרן אומלל... רק מה ההבדל? שרון שקרן, נקודה. וערפאת משקר למטרה אסטרטגית בלבד... ב. כבר וויתרנו על הכל?... אולי תסבר את אוזני ותגלה לי על מה לא וויתרו ראשי ממשלתנו המושחתים, השקרנים, הגנבים, והסקטוריאלים לדורותם?.... על מה??? נשיא הבונדס מקבל 100.000 ש"ח לחודש אתה יודע את זה?... אתה יודע כמה כסף הולך מהממשלה לעשירון העליון?... אתה יודע??? ואני מדבר על אותם עובדי ממשלה!!! לא על עובדי חברות למיניהם... עשה טובה, תסתכל מיסביב ראה את השחיתות, תקיא את נשמתך. וחזור צלול יותר... ותשים לב שלא התייחסתי עדיין למצב הביטחוני

למעלה