לקרוא דחוף דחוף!!!!!

Mohawk Tom

New member
לקרוא דחוף דחוף!!!!!

תבואו לבקר את משי!!!!! בבית חולים "אסף ההרופא" - מחלקת אף אוזן גרון(א.א.ג.) תבואו! תבואו! תבואו! ועוד משהו : תבואו!

Mekhasheife1.

New member
אז אם כבר נלך כולנו ביחד ונפתיע אות

אותה ... מתי אתם רוצים ללכת?? איפה זה אסף הרופא??

זה ליד צריפין

וצריפין זה ליד ניר צבי וראשל"ץ הייתי מביאה לכם מפה אם היה לי כוח אבל אין לי אז חפשו אתם ב"וואללה" מפות וסליחה על ההידחפות.. אחותשלמשי

אה כן ועוד משהו -

לא הייתי ממליצה להתחיל לנסות להתארגן בקבוצה... כי לפי מה שראיתי, זה כנראה לא הולך... פשוט תבואו, מתי שרק יכולים, רב הזמן אני אהיה שם (ממש בעוד דקות ספורות אמא שלי אוספת אותי ואני הולכת אליה) ותזכרו אסף הרופא, בניין משהו בית חולים לילדים נשים ויולדות ע"ש אסיה קורן, קומה שניה מחלקת אף אוזן גרון. בואו בהמוניכם!!!
ושוב סליחה על ההידחפות

Mekhasheife1.

New member
את ממש אבל ממש ממש לא נדחפת!

אם כבר אז את עוזרת ... ותודה על עזרתך יקירתי! תגידי משי יודעת שאנחנו מתכננים לבוא אליה?? אם לא אז תוודעי שהיא לא תדע! ואם כיין אז לא נורא ... פשוט אני רוצה שנפתיע אותה!

Skate is Back

New member
אני בטוח שלפחות את חלקנו

היא לא ממש מכירה, אז זה סתם יבהיל אותה,לא? עדיף לחכות לאיזה פגישת פורום רצינית...בית חולים זה לא המקום שבו אני רוצה להפגש... בכל מקרה אני רוצה לאחל לה החלמה מהירה

ממממ

אני חוצ מהיומ שנולדתי לא הייתי אפילו פעמיימ בבית חולים.. יש לי משמ פחדימ.. ככה שאני בייטח לא באה אמ שמ נפגשימ :)

חבל ! ../images/Emo10.gif

אם תלכו לבקר את משי בבית החולים אני בטח לא אהיה שם............. כמו שכולכם יודעים, אני נמצאת באילת הרחוקה וזה כמעט בלתי אפשרי בשבילי לבוא לבקר.... =( אבל משי יקרה אני מאחלת לך החלמה מהירה !!! תרגישי טוב...

Mohawk Tom

New member
גם למי שלא מכיר את משי....

כדאי לבוא בכל זאת ויצא לו לראות אותה ולהכיר אותה - ילדה מקסימה!!!! אז תבואו!!!!

Mohawk Tom

New member
דבר ראשון זה טום עם ט´

דבר שני תפני אליי באייסיקיו ונדבר אני מנסה לבוא כל פעם שאין לי עבודה או שאני מסים מוקדם.

De-Panther

New member
חחחחח גאונים לארגן הפתעה כשהיא צופה

בפורום כל כמה ימים אני לא יכול לבוא לבד אבל אולי מחר בערב אני מגיע וטום מה היה הקטע של לסגור לי תטלפון בפרצוף??

Mohawk Tom

New member
אחי זה לא לסגור את הטלפון בפרצוף...

זה שיטה לסיים ת´שיחה וזה ממש ממש ישן... איך אתה לא מכיר את זה?? למי שלא יודע על מה מדובר אז זה היה משהו כזה טום : מכיר את מוק?? אורן שמאונן מול ילדות בנות 11 : מי?? טום : קבל ניתוק!(יעני חרוז עם מוק, ואז אני מנתק - חחחחח - לא מצחיק) או שלמי שיש רשת פלאפון עושים : "אתה יודע איך עושה משאית ברוורס??"(ומנתקים ואז יש את הטו טו טו וזה רק ברשת פלאפון) אני ינסה לבוא כמה שיותר אבל אתה יכול לבוא לבד - משי מאוד מאוד תשמח אם תבוא.......מוהאאהאאהאהאהא

De-Panther

New member
אולי דיי עם הקטע הזה של אני מאונן..

מול ילדות בנות 11 לא ידעתי שהיא בת 11 כשזה היה וסתם שלחתי תמונה סה"כ וגם שלחתי לסיגל והיא ביקשה עוד

Mekhasheife1.

New member
טוף ... קבל את התנצלותי .. טום!

פשוט אני רגילה ל-תום עם ת´ אבל לא משנה ... טוף אז יקירי אין לי אי סי קיו אז דבר איתי במסרים

למעלה