לקראת IVF

רועיקית

New member
לקראת IVF

הי בנות אני לפני מחזור אחרון של הזרעות ורציתי לדעת מה הפרוצדורה הדרושה לאישור של IVF במכבי וכמה זמן זה לוקח? אשמח לקבל טיפים מיוחדים לפני התחלת התהליך. חוץ מזה רציתי לדעת מה נגמר עם טיפולי ההפריה לילד שני? ואם הטיפולים בוטלו ממתי הביטול ייכנס לתוקפו? תודה מראש על התשובות ושתהיה שנה טובה ופוריה לכולנו

פּוֹנְג

New member
רועיקית, על מנת להקפיץ צריך שההודעה

תהיה עם תוכן ולפחות 10 תווים בתוכן. מכיוון שזה גם מעניין אותי, אז הנה אני מקפיצה לך.

נועם@בת

New member
איזו נוסטלגיה

זה היה לפני שהכותרות שינו צבע. אני בכלל לא זוכרת את מגבלת 12 השעות, בכולופן היום אין מגבלה כזאת, במשך 72 שעות אפשר להקפיץ, בתנאי שיש 10 תווים בתוכן ההודעה. נועם

חגית6

New member
IVF ומכבי

קודם כל את צריכה ללכת למזכירות במכבי ולבקש טפסים ל- IVF . עם הטפסים את הולכת לרופא (מומחה לפריון), הוא ממלא אותם ומצרף מכתב הפניה ל-IVF עם המלצתו. את הטפסים + ההפניה את מוסרת במכבי ותוך שבועיים יש לך תשובה. בהצלחה

gulij

New member
תוספת

מלבד מה שחגית רשמה כדאי שתתדעי שלפני שהרופא ימלא את הטפסים הוא יבקש ממך לבצע מספר בדיקות. אני נתבקשתי לעשות בדיקת דם של פרופיל הורמונלי ביום ה- 3 לווסת, צילום רחם (זה לא אצל כולן), ואולטרסאונד אגן. וכמובן בדיקות זרע (לפחות 2). חזרנו אל הרופא עם כל התוצאות ורק אז הוא מילא את הטפסים של מכבי. את הטפסים את מגישה בצירוף המכתב שיתן לך ובצירוף צילומי הבדיקות (לא חייב - ממני דרשו לפחות צילומי בדיקת זרע) וכעבור שבועיים יאשרו לך IVF. ואז...יש עוד בדיקות !!! המכון להח"ג אליו תפני יבקש ממך כתנאי לתחילת ההפריה גם א.ק.ג. , PAP, בדיקות דם כלליות, איידס, טייזקס וכל מיני בדיקות מלבבות אחרות. זה קצת מרגיז אבל קטן עלייך ובטח כבר יש לך חלק מהבדיקות. המלצה שלי - תלכי ללברן הוא מקסים ושווה להשקיע ביעוץ פרטי לפחות (830 ש"ח פגישה ראשונה ועוד 600 ומשהו אח"כ), ואם יש לך התלבטות לגבי בית החולים אז לדעתי אסותא הכי כדאי. זהו אם תרצי לשאול משהו נוסף אז חופשי, אני גם עכשיו חזק בעיניני IVF. ובהצלחה

למעלה