לקראת IVF שלישי

האורית

New member
לקראת IVF שלישי

שאלה מאד חשובה !!! ניסיתי להזריק 4 מונוגון 4 גונל F ביחד לאחר פעמים באותו מזרק נשארו לי כתמים אדומים מתחת לעור. היום בהזרק השלישית החלטתי להזריק כל ארבע בנפרד. האם צריך להחליף מחטים אני שואלת כי השתמשתי באותן מחטים. תודה רבה לכל נותנות התשובות תודה מראש מכוון שישי למשהיא נסיון. ממני האוהבת אותכן האורית

מיטלש

New member
להחליף מזרק כל הזרקה

אורית בוקר טוב אני הייתי מחליפה מזרק כל הזרקה, לדעתי האדמומיות שנראתה אצלך לאחר ההזרקה נבעה מכמות גדולה של חומר שגרם לפיצוץ נימים, כאשר אנו מזריקות את החומר יש לחץ על ריקמת העור לכן לפעמים נימים מתפוצצים ולכן נראת האדמומיות. מנסיוני הרב בהזרקות מכל הסוגים והכמויות אין לך ממה לחשוש אבל הייתי מציעה לך לפנות לאחות בהזרקה הבאה בכדי שתראה איך את מזריקה ושתאשר לך שאת מזריקה נכון, אולי את מזריקה גבוהה מידי?? שולחת הצלחה וחיזוקים מיטל שהצליחה בפעם החמישית

vif

New member
להחליף

גם את המזרקים וגם את המחטים וכל חומר יש להזריק בנפרד לאיזור נפרד.... וזה באמת רעיון טוב לעשות את זה בנוכחות האחות .אני עשיתי כמה פעמים בנוכחות האחיות בקטוביץ והן היו סבלניות ועזרו לי מאוד ..ומאז שבעלי מזריק לי אני בכלל מלכה

אני רואה שאת מזריקה כמות ..

גדולה של הורמונים וכנראה יזרקת באיזור הנימים ולכן יש לך שטף דם מבחינת החומר זה ניספג אבל זה אי נעימות ואפילו לפעמים כואב לפצוע כך את הבטן מניסיון תיקני משחת "אמלה" בקופת חולים זה הרבה פחות כואב ואם את צריכה פעמיים לתקוע את המחט אז בכלל זה לא מורגש

TWEETY =^.^=

New member
יש לך כמה אפשרויות, כשאחת דורשת

מיומנות,,, ראשית, אני באופן אישי מעולם לא עירבבתי מנוגון עם הגונל מאחר וזה בניגוד להוראות - אבל יש פה מלא בנות שכן עירבבו. את יכולה להכין 2 מזרקים, אחת למנוגון ואחת לגונל, 4 אמפולות את בהחלט יכולה לדלל עם 2 מדללים ואז זה יוצא פחות להזריק. ועכשיו להזרקה,,, תתחילי עם מה שבא לך, מנוגון או גונל, וכשאת מסיימת להזריק תשאירי את המחט בפנים ותוציאי ותחליפי רק את המזרק עם בהחומר השני ולהזריק. או שתלכי על 2 דקירות, ובמקרה כזה את חייבת להחליף את המחט - אסור למחט שהייתה באוויר להיכנס שוב לגופ. אפשרות נוספת, זה לערבב את כל החומר במזרק אחד, ואז את יכולה להשתמש רק בכ-3 מדללים או ב-4 אם לא מסתדר לך -> אני פחות ממליצה לערבב חומרים, אבל יהיו בנות שיגידו לך שזה פסדר. שורה תחתונה והכי חשובה - שיהיה בהצלחה

נועם@בת

New member
מנוגון יכול להשאיר כתמים אדומים

כמו עקיצה של יתוש, לכן לא בטוח שהפרדת החומרים תעזור במשהו. בכל מקרה, אם את מערבבת את כולם יחד, תשתמשי רק בשתיים וחצי עד 3 אמפולות ממס. אם את מחלקת, תמיסי כל 4 אמפולות באחת ושליש עד אחת וחצי אמפולות ממס. לא מומלץ להשתמש באותה מחט, כי עצם הדקירה יכול לכופף מעט את החוד שלה ואז הדקירה השניה פחות חלקה עם פצע דקירה גדול יותר. ובכל מקרה יש להקפיד לשמור על סטריליות המחט שלא תיגע בכלום בין הוצאה לדקירה שניה. עוד טיפ להזרקה- לחמם את אמפולות הממס עם החומר המומס שבה בתוך כף היד עד טמפרטורת גוף, זה מקטין מאוד את הכאב. אחרי ההזרקה לעסות היטב את מקום הדקירה, ואחר כך ללחוץ חזק עם הצמרגפן במשך כמה דקות על מקום הדקירה. בהצלחה נועם

רומי^^

New member
בכל מקרה - להחליף מחטים../images/Emo70.gif

אני הזרקתי לחוד את המנוגון (לירך, תוך שרירי) ואת הגונל (לבטן - תת עורי). קיבלתי המלצה לא להזריק יחד. חוצמזה - 8 אמפולות ביחד נראה לי ס-י-ו-ט להZריק (המון זמן - אאוצ'). חממי את האמפולות טוב ביד. זה עוזר. גם מסג' במקום ההזרקה עם צמרגפן טבול באלכוהול עוזר.

למעלה