לקראת ivf ראשון

לקראת ivf ראשון

היי בנות,

התחלתי פרוטוקול לקראת ivf - פעם ראשונה. עושה את זה באופן פרטי באסותא ראשון לציון. יש לי כמה שאלות:
1-מה ממוצע הזמן בין התחלת לקיחת ההורמונים ועד לשאיבה?
2- האם מגיעים לשאיבה עם הזרע או שזה מתבצע שם?
3- לקחתי 3 ימים פיורוגון 125. התחילו להיות זקיקים קטנים והרופא אמר להמשיך לקחת עוד 3 ימים ו במקביל גם צטרוטייד. אני מרגישה כמו לבורנטית, לא יכלו כבר להכין חומר מוכן? חח . בכל אופן אשמח לדעת מה החומר עושה? בנוסף אמרו להכין ליום ראשון גם שיהיה דקפפטיל. מה החומר עושה? אמרו לי שיכול להיות שבראשון יגידו לי ללכת לשאיבה בשלישי..זה כזה מהר? ומתי אקח את החומר שמבייץ? או שלא לוקחים?
4- מה צריך להיות ערך ה lh?
5- איך מתנהלת השאיבה? קובעים לי תור לבית החולים או שאני צריכה לקבוע?
ואיך ההתנהלות שם באסותא? שואבים ו אני הולכת? אומרים כמה נשאבו?
6- אם לא מקפיאים, אחרי כמה זמן נהוג לבצע החזרה?
אשמח לשמוע פרטים והמלצות.. אני ממש מתרגשת

מנסה...

היי בנות,
היוש גם לך
התחלתי פרוטוקול לקראת ivf - פעם ראשונה. עושה את זה באופן פרטי באסותא ראשון לציון. יש לי כמה שאלות: קודם כל - בהצלחה

1-מה ממוצע הזמן בין התחלת לקיחת ההורמונים ועד לשאיבה? - הכי אינדיבידואלי לכל גוף וקשור לתגובה של הגוף להומונים מרגיש לי כני נכון לכתוב שבוע וחצי .
2- האם מגיעים לשאיבה עם הזרע או שזה מתבצע שם? תלוי מקרה - אם את עם בן זוג הוא מגיע איתך ליום השאיבה ועשוה שם את חלקו. אם זה זרע תורם את אמורה לדאוג להעבירו בטרם השאיבה.
3- לקחתי 3 ימים פיורוגון 125. התחילו להיות זקיקים קטנים והרופא אמר להמשיך לקחת עוד 3 ימים ו במקביל גם צטרוטייד. אני מרגישה כמו לבורנטית, לא יכלו כבר להכין חומר מוכן? חח . בכל אופן אשמח לדעת מה החומר עושה? - צטרוטייד הוא ה"אח הגדול" מבחינתי - הוא מונע מהגוף לבייץ באופן עצמוני וכעצם שומר את הזקיקים שלך לדייט עם הרופא ביום השאיבה . אם הגוף מבייץ לבד הטיפול הולך לפח
בנוסף אמרו להכין ליום ראשון גם שיהיה דקפפטיל. מה החומר עושה? אמרו לי שיכול להיות שבראשון יגידו לי ללכת לשאיבה בשלישי..זה כזה מהר? ומתי אקח את החומר שמבייץ? או שלא לוקחים? דקפפטיל עושה הפוך מצטרוטייד היינו מבייץ.אני לא יודעת מה היו ערכי ההומרונים שלך בבדיקות הדם כך שקשה לענות
כשאת כותבת זקיקי קטם - כמה קטן?

4- מה צריך להיות ערך ה lh? בחודש נטול התערבות הוא עולה ממש גבוה ואז יודעים שהביוץ קרוב. בחודש עם צטרוטיי הוא יישאר צנום
5- איך מתנהלת השאיבה? קובעים לי תור לבית החולים או שאני צריכה לקבוע?
ואיך ההתנהלות שם באסותא? שואבים ו אני הולכת? אומרים כמה נשאבו? הרופא מתאם עבורך את השאיבה באסותא את ממש לא קובעת לעצמך
- השאלה שלך כזאת חמודה שאני מחייכת . 36 לפני מועד השאיבה תקבלי הנחיות להזרקה של מה שהוחלט כמבייץ. מגיעים לשאיבה בצום ועם מלווה. הרדמה קלה - וקמים כבר בחדר התאוששות.הרופא יגיד לך כמה שאב - למחרת בע"ה יגידו לך כמה הפריות נוצרו. כשתתאוששי - הביתה !

6- אם לא מקפיאים, אחרי כמה זמן נהוג לבצע החזרה? ביום 3 או ביום 5 לשאיבה .
אשמח לשמוע פרטים והמלצות.. - לבוש ארוך - אני תמיד עם שיניים נוקשות באסותא. אני ממש מתרגשת - יש ממה - הילדים שלך בדרך:)
אם יש עוד שאלות - צילה #יותרמדיזמןפה# תשמח לענות

איזה מקסימה את! עזרת מאוד

גודל הזקיקים היה 10-11 מקסימום... היו בערך 6 כאלה
והאסטרדיול היה 2000
זה מרגיש לי ממש התחלה לא?
כמובן שיש סיכוי מאוד גבוה שעוד 3 ימים של הזרקות יעשו שינוי ..
המון תודה לך!!

ממשיכה

ערך האסטרדיול בהחלט מצריך מתן צטרוטייד.
הזקיקים שנמדדו אכן ממש בייביז'
שלושה ימים הם בהחלט פרק זמן לשינוי אם כי באינטואיציה לא מביא אותך למצב של מוכנות לשאיבה - כל דבר בעתו

&nbsp

גם אני חושבת שיש עוד זמן..

המזכירה של הרופא אמרה שיכול להיות שבשלישי תיהיה שאיבה.מאמינה גם שממש מוקדם..
אם תוכלי להבהיר לי את נושא הצטרוטייד, אם הזקיקים כל כך קטנים איך יכול להיות שיהיה ביוץ? ביוץ לא מתרחש רק שהזקיקים סביבות 20 ממ? לא ממש ברור איך צטרוטייד מתקשר עכשיו . תודה שוב :)

יכול להיות ביוץ עם זקיקים בגודל 10?

או שלא הבנתי נכון?
ו בנוגע לדקפפטיל- קראתי שהוא גם מונע ביוץ עצמוני.אז מה ההבדל בעצם בינו לבין הצטרוטייד?
מקווה שלא שיגעתי אותך.. פשוט זו פעם ראשונה עם התרופות האלו

צריך הרבה יותר מזה בכדי לשגע אותי

לכימיקלים האלה תפקיד משתנה ביחס לזמן שלהן במהלך המחזור החודשי.
לדוגמא -
דקפפטיל - יכול לבוא כמדכא בפרוטוקול ארוך - לומר יינתן עוד לפני תחילת הדימום ואז ירוקן את בלוטת יותרת המוח. רק לאחרי בדיקות דם שיראו על דיכוי המערכת ההורמונלית יחל שלב הגירוי של השחלות.
דקפפטיל יכול לבוא כמבייץ - יינתן בסיום שלב הגירוי ויביא להבשלת הביציות.
דקפפטיל יכול לבוא גם אחרי כתמיכה אחרי החזרת עוברים ....
על אותו רעיון-
צטרוטייד בתחילת מחזור יחול להביא למיני דיכוי .יביא לאיפוס הזקיקים ולרירתוש של כלום וקצת .
צטרוטייד באמצע הדרך יהפוך למדכא כדי שלא יהיה ביוץ עצמוני.
אני חושבת שרופא ייבחר במה להשתמש כמדכא על פי סוג הפרוטוקול

Anat278

New member
צילה את מקסימה
|

ואם הפורום הזה הוא בית חם, מבחינתי את בית חם בפני עצמך! :)

למעלה