לקראת 2008

galstrong

New member
לקראת 2008

כידוע (או שאני מפתיע כמה אנשים) בעוד שנה בדיוק, שבועות 2008 אנחנו נהיה בהפנינג ניווט אופני הרים באיזור העמק (יזרעאל) - תחרות ניווט בינלאומית, חלק מהסבב הבינלאומי WRE, כהכנה לאליפות העולם בשנת 2009 - ומי ינצח על הכל (על תכנון המסלולים) - המאסטרו עוזי שוייצר שהיום לפי דעתי הפיק מסלול ברמה, שלא יבייש אליפות עולם (מניסיוני הדל של אליפות עולם ואליפות אירופה). מצפה לנו חויה אמיתית ושוב, עוזי, תודה על החוויה. ולמסלול עצמו (מצורף המסלול שלי), בהשוואה עם מספר נווטים ראיתי מספר לא מבוטל של בחירות צירים. 1. 4 -->5 בירידה: 51 קמ"ש! היה קצת מפחיד... 2. 6 --> 7 זוג הארזים בחרו ציר מעט קצר יותר אך מרובה פניות 3. 7-->8 כניסה לסינגל בלבלה אותי (2 דק' הלכו) בסוף עברתי מעל הגדר 4. 8 -->9 בסוף הסינגל היה ניתן לפנות ימינה ומיד שמאלה אחרי מעבר הבקר ולטוס לאורך השדה שנקצר (כמו עמית ויינר שהקדים אותי ב - 20 שניות ולכן היה זמן לעקוץ בעניין) 5. 9--> 10 מהיר יותר לעלות את העליה הקצרה (אך הירידה שאחריה מסוכנת) במקום כפי שרכבתי 6. 12-->13 הארכתי טיפה (נכנסתי לסינגל מעל) לסיכום : 24 ק"מ, 740 מטר טיפוס, 81 דק' זמן גלגל, 94 דק' זמן תחרות (יש לי במה להשתפר- 13 דק' לקצץ...) ...והרבה קוצים נתראה בעמק ב 26.5 לעוד אתגר של עוזי גל

למעלה