לקראת 2007
תוצאות הסקר בסקר שפירסמתי בזמן פתיחת הפורום, השתתפו 155 גולשים. תודה לכל המשתתפים
בגרף המצורף אפשר לראות את תוצאות הסקר באופן ויזואלי (וגם צבעוני... המשובב את העין
). לסקר היתה מטרה מוגדרת, לתת כלי לארגון תוכנית שנתית לסידור הבתים שלנו. שנת 2007 היא השנה בה הבית שלכם יהיה מסודר. אנחנו נעבור חדר חדר עפ"י הגרף - מחדר העבודה שזכה בניקוד הגבוה ביותר כחדר המבולגן ביותר, דרך חדרי הילדים שזכו במקום השני המכובד, וכך, עד לפינת האוכל והמטבח שהם בעייתיים פחות. לא נוותר גם על מה שהוגדר כ"אחר", ונסדר כל פינה בבית. ביום ראשון הבא, 31/12/06, אפרסם כאן את לו"ז העבודה שלנו. כולם מוזמנים להצטרף למבצע הזה. יש לכם בדיוק שבוע לאגור כוחות. בשבוע הזה אני מציעה בחום לקחת מחברת (או דף), ולרשום את כל מה שהייתם רוצים לשנות ולשפר בבית ובניהול משק הבית (ובכלל בחיים הפרטיים). לקראת סוף השבוע אפתח שירשור, ובו תוכלו לשתף את כולם בתוכניות שלכם. מה עוד צפוי לנו השנה?
ניהול בית מארח - אנחנו מתכננות לארח כאן כמה מומחים בתחומם. כל אירוח נפרסם בזמנו.
פינות קבועות - אתם מוזמנים להציע פינות קבועות (כבר קיבלנו כמה הצעות), למשל:
הסיפור שלי - יש לנו כבר כמה... כל מי שהפורום שינה לו את דרך החיים, ועזר לו... כולנו נשמח לשמוע.
טיפ השבוע
ניהול בית מתארח - הגולשים באים לעשות סדר בביתו של אחד הגולשים... כל פעם אצל מישהו אחר. כמובן שנמשיך כדרכנו לדון, להציע ולטפטפ בנושאים שונים. אתם מוזמנים לבקר במאמרי הפורום ובקישורים (נועית עמלה לסדר אותם לנוחיותכם)
הם כמובן ימשיכו להתעדכן... הערה: התנצלות לכל מי שאינו חי את חייו עפ"י לוח השנה הגריגוריאני. אין בכוונתי לפגוע באיש, אני מאמינה שכששנה מתחילה זה מספק לנו תירוץ טוב להתחלה חדשה. ואנחנו, ברי מזל שכמונו, יש לנו הזדמנות כזאת פעמיים בכל שנה. מקווה שתקבלו בהבנה ותתצטרפו גם אם התאריך יהיה י"א בטבת תשס"ז...
תוצאות הסקר בסקר שפירסמתי בזמן פתיחת הפורום, השתתפו 155 גולשים. תודה לכל המשתתפים