לקראת 2005

sharabigfan

New member
לקראת 2005../images/Emo140.gif

אני מאחלת לכולנו שנה טובה ומוצלחת,שנה חדשה זו התחלה חדשה:) מי שבלימודים שיהיה לו בהצלחה ולמי שהתגייס/מתגייס בהצלחה לנו:) והלוואי שהפורום יהיה כמו שהיה פעם:) נעלמו הרבה ילדודים
:) למשל זיסר,גדי? איפה אתם:)? דניה ונופר חביבותי שנים שלא דיברנו גם ניר:) אתם ממש נחמדים
גלוש:) איפה את:)? אהלן ספי,רמה,מוטי,סיגל ורוני:) הגר:) זוכרת שדיברנו פעם? הנה אני קרובה לגיוס:) איך שהזמן רץ אני בעצמי נעלמתי:) אבל עדין אוהבת את שאניה:) ונתקע לי בראש היום "טנק יו בייבי" חזרתי:) מירי חביבה את מנהלת מאוד חביבה:) תמשיכי להיות ככה
לכל החדשים וולקאם:) תהנו כאן:) ממני שרית:)

הגר לי

New member
שו הדא זיסר?

היה לנו זיסר בפורום שלא הייתי מודעת לקיומו? שרית - שנה טובה גם לך למרות שאת ראש השנה חגגנו ממזמן.... ולכל חוגגי הסילבסטר תעשו חיים (למרות שלדעתי החגיגות האלו מיותרות לחלוטין אבל מי אני שישבית שמחות). שיהיה לך גיוס מוצלח ופורה!

sharabigfan

New member
טנקס הגר:) בשבילי זו שנה חדשה:)

כן היה אחד...אני לא זוכרת איך קראו לו...שבירר אז מתי שאניה תהיה באופרה כמה ימים לפני יום שלישי אני עדין זוכרת.

cosefi15

New member
תוגה תודה שרית , מה קורה איתך?

מה את עושה בימים אילו צריכה להיות סיבה טובה שבשבילה את לא נכנסת לפורום :) anyways מה כולכם עושים היום?

m L m

New member
../images/Emo140.gifשרית

אני מקווה שבתחילת שנה אזרחית זו תיכנסי לפורום יותר!!!

roniway1

New member
שנה אזרחית טובה גם לך שרית!!

ולכל חברי הפורום הנפלאים שיש פה! שיהיה רק טוב לכולם והרבה אושר ,שמחה ובריאות והצלחה!!! אני בלימודים אינטנסיביים עכשיו , אז אין לי הרבה זמן להיות פה. אבל כמובן שאני אנסה לעדכן לגבי מידע חדש על שאנייה.

sharabigfan

New member
תודה חבר'ס../images/Emo140.gif

אני אנסה להיות כמה שיותר,עד לגיוס

S c a r l e t t

New member
זה באמת בא מהר...

מניסיון...אני מתגייסת עוד 6 ימים ואין לי מושג איך החודש האחרון פשוט נגמר לי כזה מהר

למעלה