לקראת תואר שני

קופיפו2

New member
לקראת תואר שני

היי אני לומד במכללה, לשני תארים ראשונים האחד במשפטים והשני במנה"עס התמחות בחשבונאות. שני התארים נפרדים לגמרי, (שלא כמו באוניברסיטה שמעניקה תואר במשפטים ותעודה של רואה חשבון ללא תואר נוסף). בעייתי היא כזו: אני מעוניין להמשיך לתואר שני באוניברסיטה, עדיפות לתואר שני במנהע"ס. בפקולטה למשפטים ציוני די גבוהים, אבל בפקולטה למנהל עסקים ציוני נמוכים, וכך רוב הסטודנטים המתמחים בראיית חשבון. שאלתי היא האם ניתן להתקבל למנהל עסקים על סמך התואר הראשון במשפטים, ומה הסיכויים לכך בהתחשב בעובדה שבמכללות מחלקים תארי LL.B בכמויות סיטונאיות? האם במצב זה יכירו לי בקורסים מהתואר הנוסף במנהל עסקים, או שיהיה עליי להשלים אותם כמו סטודנטים שמתקבלים לתואר על סמך תואר ראשון מתחום אחר? הדילמה מתעצמת נוכח העובדה שבהתמחות בחשבונאות כישלון במבחן אחד משמעו חסימת המשך הלימודים לשנה שלמה, וכאן השאלה האולטימטיבית בעצם - האם לנסות ולשפר ציונים ולהסתכן בהעפה, או לוותר (כמו שהרוב טוענים - בחשבונאות כל ציון מעל 60 הוא מצוין) ולהשקיע בתואר במשפטים. תודה מראש

לקופיפו2

שלום קופיפו2, אני חושבת שאתה צריך לברר במקומות בהם מלמדים תואר שני במנהל עסקים - מהם תנאי הקבלה ומה הם דורשים מהמועמדים מבחינת הציונים והתואר? זה ייתן לך תמונה יותר ברורה לגבי מה שאתה צריך לעשות עכשיו. בהצלחה, ניבה

למעלה