לקראת תואר ראשון - התלבטות

Lordonya

New member
לקראת תואר ראשון - התלבטות

אז ככה, התקבלתי ללימודי וטרינריה באוניברסיטה בחו"ל. כשבחרתי את התחום הוא נראה לי מרתק ומשתלם...אך כעת יש לי חששות וברצוני להחליף את המקצוע. הייתי רוצה ללמוד משהו דומה ( ריאלי, לאו דווקא רפואה), אך עם כמה שפחות מתמטיקה שניתן. המלצות?

מוז ק

New member
קודם כל.

מה הסיבה לחששות שלך? האם זה מבחינת עניין או מבחינת כלכלית?

Lordonya

New member
אני חוששת משום

שהלימודים נראים לי קשים מדי. אני לא חושבת שאני אוכל לעמוד בהם, וברצוני להחליף למקצוע שיבוא לי יותר בקלות.

אולי תנסי קודם ללמוד

ביולוגיה?! במידה ותעשי תואר ראשון בביולוגיה ,תהא לך האופציה לנסות ולהתקבל ללימודי וטרינריה בארץ (דורשים תואר ראשון) מה את אומרת?

Lordonya

New member
אממ...זה ללכת מסביב

אם הייתי בטוחה שברצוני ללמוד וטרינריה, אין לי שום בעיה להתחיל עם זה. וביולוגיה אני יכולה ללמוד באוניברסיטה אליה התקבלתי. בעצם מה שאת אומרת, זה ללמוד תואר ראשון כדי לנסות ולהתקבל למשהו שהתקבלתי אליו ממילא. ביולוגיה לבד, כתואר ראשון, הוא לא פרקטי במיוחד. למרות שהכיוון מתאים לי. בכל אופן, תודה על העזרה.

אמרת משהו דומה

אני מניחה שכלכלה וחשבונאות הם בהחלט מקצועות ריאלייים אבל, לא ממש דומים לויטרינריה..

אגב,

מקצוע עם פחות מתמטיקה ועוד ריאלי: מה שעולה לי זה רק ביולוגיה ואולי כלכלה אבל, עדיין ישנה מתמטיקה וישנה פיסיקה וחוץ מזה, מי אמר שזה יהיה הרבה יותר קל מוטרינריה? אולי ההנאה שלך מלימודי הויטרינריה תהא כ"כ גדולה שאפילו לא תרגישי את המתמטיקה ? לעומת זאת, אולי במקצוע ריאלי אחר רק תסבלי ולא ממש תאהבי את מה שתלמדי וכל גרגיר של מספרים שיופיע מולך יתסכל אותך? קחי זאת כנקודה למחשבה, כי בגדול חיים פעם אחת ולא צריך להתפשר גם על עניין הלימודים! מה שאת רוצה זה מה שיהיה..מה שאת חושבת שטוב לך יהיה טוב.. בהצלחה!

למעלה