לקראת שחרור

rain girl

New member
לקראת שחרור

אנשים תמליצו לי על דברים שאפשר לקנות למשרד כשמשתחררים. תאמת אין לי בבסיס ממש חברים קרובים אבל אתם יודעים איך זה כולם עושים משהו קטן לפניי השחרור. אני מחפשת דברים משרדיים אבל מקוריים. יש למישהו הצעות?

אני הכנתי חמסות לכל המשרדים בשלישות

הכל תלוי בתקציב ולכמה משרדים את צריכה לקנות.... עוד אפשרויות: מוביילים, קופסאות לעטים, שעון קיר למשרד, פעם איזה קצין קנה למשרד שלו מתנה פח ממש ענק עם מכסה - כי תמיד היה להם עכברים במשרד והם אף פעם לא הוציאו את הזבל... עוד - מנורת שולחן, שעון שולחני, נרות, תמונה ממוסגרת של כל האנשים מהמשרד. עוד אפשרות: לעשות שעון שהרקע שלו הוא תמונה של האנשים מהמשרד. יש בחנויות פיצ'פקעס כל מיני משטחים יפים לעכבר. מחזיק לפתקים, לוח שעם עם תמונות של כולם.....

malder

New member
אני הייתי דווקא מקורי...

הכנתי למשרד סרט שהכיל מלא תמונות מתקופות שונות של המשרד, וברקע השיר "הבית שגרתי בו", של שלמה ארצי.

יפה ../images/Emo13.gif

לי ולחברה שלי הכינו מצגת עם מלא תמונות שלנו וברכות מכל החברים מהבסיס, כשברקע מתנגן - "היא כל כך יפה..."

חני 21

New member
אני תליתי בלונים...../images/Emo65.gif

ואחרי חודש וחצי באתי לבקר ואף אחד לא טרח להוריד אותם בכלל...... חוץ מזה עשיתי תמונה גדולה עם כל צוות המשרד שלי ומסגרתי אותה והבאתי לשם...

המרחפת

New member
כשהשתחררתי

חברה שלי ואני הזמנו כובעים רקומים, עם סמל הבסיס וסיסמה. הרעיון הוא שהן מש"קיות חינוך, ובהדרכה בטיולים צריך שיהיה משהו שמראה מאיפה באו המדריכות. בסוף זה לא יצא לפועל כי המפעל דפק לנו ברז, אבל מאד אהבו את הרעיון.

למעלה