לקראת שאיבה

iluli

New member
לקראת שאיבה

שלום
מבקרת חוזרת...
אחרי השאיבה הקודמת (לפני 4 שנים), הייתה לי תגובה נוראית (כנראה להרדמה) ואחרי כמה שעות התחלתי להקיא בטירוף וסיימתי את הלילה במיון. זה לא היה גירוי שחלתי.
אולי מישהי יודעת אם אפשר לבקש שיתנו לי פראמין באינפוזיה של אחרי השאיבה?
מה הזמן המקסימלי שאפשר להשאר תחת השגחה? (מאוד מאוד מאוד מעדיפה לא להגיע שוב למה שהיה בפעם הקודמת...)
ובכלל כל טיפ יסייע

Givonit

New member
תשובה חלקית

לפני כל שאיבה אני מבקשת חומר נגד בחילות
תמיד שמים לי בעירוי
מקווה שהפעם לא יהיו לך תגובות כאלה!

napit

New member
בחילות לאחר שאיבה

היי חמודה,
תבקשי מראש מהאחות איך שתגיעי שיביאו לך משהו נגד בחילות. תעדכני את הצוות המטפל במה שהיה לפני 4 שנים.
אגב, גם אם זאת הייתה התגובה שלך לפני 4 שנים זה ממש לא מחייב שככה תגיבי להרדמה גם עכשיו!
אחרי שתתעוררי תשתדלי לא לאכול יותר מידי ולשתות שתיה קלילה (אני מתחברת לתה עם נענע כשיש לי בחילות).

מאחלת לך המון בהצלחה, והלוואי מהשאיבה הזאת יוולד התינוק שלך :)

טוליתי

New member
זופרן

תוכלי לבקש אותו מהמרדים לפני ההרדמה. עושה את החיים קלים אחרי השאיבה.
אצלי פראמין לא עזר.

iluli

New member
עידכון

אז עברתי שאיבה... הייתי במתח מההתאוששות והאמת שהפעם יצאתי הפוכה לגמרי מההרדמה...
הרגשתי כבדה מאוד, קצת מסוחררת. שוב ושוב חזרתי וביקשתי משהו נגד הבחילות. המרדים הגיע ואמר שנתן לי באמת זופרן. שכבתי וניסיתי לישון. ביקשתי עוד אינפוזיה, אמרתי שאני מרגישה לא טוב... אמרו שעדיף לשתות- שתיתי כמעט עוד ליטר מים. חזרו אחרי שעה וחצי כבר הרגשתי ממש ממש נורא- ממש כמו בפעם הקודמת- ואז האחות נלחצה ואמרה שהייתי צריכה לקרוא להם- עוד סבב של אינפוזיה+נוזלים+פראמין ואחרי חצי שעה הייתי כמו חדשה. הגעתי הרוגה הביתה ונרדמתי עד הבוקר (עם הפסקות שתייה כי האחות ביקשה שאשתה עוד אתמול שני ליטר ).
היום אני ממתינה בבית- מחכה שיעדכנו בנוגע להפריות וכל הזמן בחרדה שאצטרך לעבור את זה שוב...
תודה בנות על התמיכה

&nbsp

בלונד23

New member
עדכני מה שלומך

אני דואגת לך! הייתה לי שאיבה אחת איומה עם הקאות ובחילות שנמשכו כל הערב בבית. זה זכור לי כחוויה ממש איומה ולא מאחלת לאיש. אחר כך זה לא חזר על עצמו אחרי שאמרתי למרדים.

iluli

New member
תודה

מרגישה כבר ממש בסדר. עייפה, אבל נחה ושותה הרבה. עברתי את זה.
5 הפריות והחזרה בשבת.

Rony713

New member
כנראה רגישות לחומרי הרדמה

מחזיקה לך אצבעות שלא תצטרכי לעבור שוב שאיבה... במידה וכן אז אולי כדאי לעשות בלי הרדמה... עשיתי פעמיים עם הרבה ביציות ולא היה נורא...
&nbsp
בהצלחה

למעלה