לקראת "רנט" בארץ

northenPurple

New member
לקראת "רנט" בארץ

חשבתי על משהו מצחיק, כמו שמישהו כתב כאן באחת ההודעות הקבלה של רנט להוויה הישראלית (למשל במקום חג המולד חנוכה, ובמקום שאנגכ'ל ימות מאיידס- שהוא ימות בפיגוע)- בואו נזרום עם זה, תנו כל מני הקבלות מצחיקות כאלה. לדוגמה: במקום הקטע של אלקסי דארלינג "kiberty day on the hamptons, just saw alec baldwin on the beach" ישנו את זה לקטע של המפיקה "ירדנה טמיר"- "יום ירושלים במרינה בהרצליה, בדיוק ראיתי את דודו טופז, על הטיילת!" או "let's open up a restaurant in santa-fe" ישנו את זה ל "בואו נפתח פיצוציה בתוך סיני" או במקום "christmas bells are ringing" ישנו את זה ל"שלומית בונה סוכה, שלומית בונה סוכה". לא יודע, יצא לי קצת אינפנטילי:), אבל הבנתם ת'עסק

northenPurple

New member
או לדוגמה

המוזיקאי המיוסר עם הגיטרה, גרשון, והיהודי חובב הצילום אריק, בדירה השכורה המתפרקת בשיכונים הצדדים של התפוח הגדול- חולון, שכונת ג'סי כהן.

i d o b

New member
מילא שהתרגום העברי יהיה זוועה...

אבל אם יקחו את הרעיון שלך ברצינות זה באמת יהיה אסון :)

shoorot

New member
גם אני רוצה!

מארק (או בשמו החדש מרדכי) התקבל לעבודה בערוץ 2, אבל עדיין חולם להוציא סרט משלו- משימה בלתי אפשרית כי תקציב התרבות קוצץ. רוג'ר נוסע לאילת לתפוס קצת שמש, אבל כל בחורה בבגד ים מזכירה לו את מימי (או אולי מירי?). מורין היא מורן, בני יכול להישאר בני. איך לעזאזל מעברתים את רוג'ר?? במקום 'טנגו מורין' מארק יפצח בהורה סוערת, כמובן.

Adidush888

New member
חח שטויות

חג העבודה ליתר דיוק... העיקר שבאמריקה יש חופש באותו יום

netmaster1

New member
ייאי אנשים קוראים את מה שאני כותב!

ועוד פותחים על זה דיונים, אז יאללה למחווה: *מימי לא חלתה באיידס אלא בשפעת הנילוס המערבית *רוג'ר מוכר את הגיטרה שלו וקונה סוסיתא ואז נוסע לקיבוץ בדרום *ג'ואן לא שחורה אלא חוזרת בשאלה אני עוד אחשוב על עוד דברים ואוסיף אח"כ

TvMaD

New member
גם אני !

הופעת המחאה של מורין (מור) היא שאולמרט ייקח אחריות על מחדלי המלחמה בלבנון. בהלוויה של אנג'ל (מלאכי) מירי אומרת "מתאים שיום כיפור היום, זה היה החג האהוב על מלאכי" ואז הרבי מתחיל לשיר את i'll cover you . קולינס (ניסים) שר את santa-fe gk על הכרמלית, ומספר על לפתוח סטקייה בקריית שמונה.

VAMPhantom

New member
חחחחחחח אחלה! אגב->

בנוגע לשורה האחרונה, איך נשמע הרעיון של-> פיצוציה ברמת-חובב?!

יוליקה

Member
מנהל
התביישתי לשאול - יש לי חור בהשכלה

לא ידעתי מה זה רנט... RENT - אל תהרגו אותי ...טוב עכשיו אני יודעת. את האפרה לה בוהם ראיתי לאחרונה (לפני שנה וחצי) במטרופוליטן בניו יורק. כעת משהשלמתי את החור בהשכלתי - קראתי את המאמר של מעריב ושם כתוב: מדובר באופרת רוק ולא במחזמר, מה שידרוש מכל דמות יכולות אבסולוטיות של שירה חיה לצד תנועה ומשחק". גם על ישו כוכב עליון וגם על יוסף וכותונת הפסים המשגעת - כתבו בזמנו שזה אופרת רוק ולא מחזמר. זה פשוט מאד - מי שלא מוכן לקבל שמחזמר זה צורה מודרנית של אופרה - כותב אופרת רוק.

northenPurple

New member
כן, נכון, אבל

במונח הקצת ערטילאי "אופרת רוק" יש שני מרכיבים בסיסיים: 1- שזה יהיה בנוי ממוזיקת רוק (וזה קיים ב"רנט") 2- שזה יהיה אופרטה (כלומר אופרה קלה, כל המחזמר מושר, ולא מדברים בו) וזה גם קיים ברנט פחות או יותר. נכון שאפשר גם להגדיר את זה בתור מיוזיקל, אבל "אופרת רוק" נשמע הרבה יותר מגניב

northenPurple

New member
וגם ב-

פנטום האופרה, אויטה, עלובי החיים ועוד. אבל הם לא אופרות רוק:)...

i d o b

New member
אני מסכים איתך לגמרי

ומה שהכי עצוב בעניין זה שדווקא הבמאי העתידי של רנט הישראלי הוא זה שמתעקש על השטות הזו-אופרת רוק. עכשיו רק צריך לקוות שהוא יעמוד מאחורי שאר הדברים שלו ובאמת ילהק אנשים בעלי "יכולות אבסולוטיות של שירה חיה לצד תנועה ומשחק". שלדעתו במחזמר לא צריך את זה...אבל ב"אופרת רוק כן"...

Adidush888

New member
נו אז עדיף

אחרת הוא היה מלהק אנשים בלי יכולת לשיר, כמו שעשו בברנשים וחתיכות, במפיקים, ובכל מחזות הזמר... מה שממש לא נכון.. מחזות זמר כן מצריכות יכולות ווקאליות... אני רק מקווה שלא יהרסו את זה, ואני מקווה שבגלל הרצון לא להביא ילדים, שעוקבים אחרי הכוכבים שלהם, ימנע מהם מללהק כוכבים

למעלה