לקראת פסח

shmints

New member
לקראת פסח

בעלי ואני רוצים לצבוע את הבית... מתלבטת אילו צבעים מתאימים לנו מבחינת הפנג שווי ת. לידה שלי: 25.7.78 (אני בהריון, לידה משוערת בסוף אוגוסט) ת. לידה של בעלי: 19.9.76 כיוון החלון הענק שבסלון: צפון. חדר השינה: חלון צפון + 2 חלונות מערב, הפתח ממזרח (קרוב לקיר הדרומי) חדר הילדים (העתידי
): חלון לכיוון מערב, הפתח ממזרח (בפינה הצפונית) חדר הילדים דרומי לחדר השינה (וכל מתחם חדרי השינה, אם אפשר לקרוא לזה מתחם, נמצא מערבית לסלון) יש המלצות? כיוונים? בכלל הבית שלנו די ריק (תקציב), ככה שהצעות זולות ל"חימום" הבית יתקבלו בברכה... תודה!

שילובים

צבעים אמורים להתאים גם לאיזורים/כיוונים וגם לדיירי הבית. לא מדובר בטבלה שאפשר להתאים בה את הצבע לאדם. בנוסף, כדאי להתחשב בגוונים שיש בריהוט, בחומרים, והצורת של החפצים. השילוב שנוצר בהתחשב בגורמים אלה יוצר את האווירה הידועה של הפנג שוי. אני מציעה שתבחרי חדר אחד בלבד. מקמי אותו באופן מדויק יחסית למרכז הבית, וספרי גם מצבכם.

shmints

New member
טוב, אז ככה:

בוחרת בסלון. ביחס למרכז הבית, הוא נמצא בחלק המזרחי. הריהוט הצנוע שיש שם מבוסס על שני גווני כחול, והכוננית של הטלויזיה היא בצבע בוק (בהיר). זה מה שהסלון "מכיל". הגימורים של הספות עגולים, אין פינות. החומרים: בד וטיפ-טיפה עץ, גם בגוון בהיר. המשך ישיר של הסלון הוא פינת האוכל (בעצם הקיר המערבי של הסלון) - זה מרחב ענק של 7X5 מ' (ה-7 הוא מזרח-מערב), כשבפינה הצפון מערבית של המרחב הזה נמצאת הכניסה לחדרי השינה. ביקשת לספר על מצבנו, מאיזו בחינה? אני סטודנטית, עובדת ובעלי עובד - שכיר.

shmints

New member
תודה!!

מקווה לצבוע בקרוב, אולי באמת נוסיף אלמנטים "טבעיים"

למעלה