לקראת פורים

לקראת פורים ../images/Emo152.gif

שלום לכם, אני מאפרת ממודיעין וגם חברה בפורום הנפלא הזה, אני אשמח לענות לכם על שאלות בכיף לגבי רעיונות שיש לכם לפורים ולא ידעתם איך לבצע... המשך לילה מקסים!!!

למאפרת החמודההה

קודם כל כל הכבוד על היוזמה! כיף לשמוע שנידבת את עצמך.. אממ.. ואם תהיה לי שאלה בקשר לתחפושת שלי [אני מתחפש
אפילו שאני בן 15 חחחח] אז אני אדע לאן ללכת... תודההה!!!!!!!1

חח תודה =)=)=)=)=) כיף לשמוע...

[וואי איזה פאדיחות..] אני חושב להתחפש ליווני, כאילו יש לי שער ארוך קצת אחרי הכתפיים [כמו שאפשר לראות בתמונה מהבר מצווה
}, וחשבתי כאילו ללכת עם כתר כזה מעלים על הראש, ולמצוא איזה סדין לבן או משהו להכין מזה טוניקה או איך שלא קוראים לדבר הזה.. אה וסנדלים כמובן ואולי לצייר על הרגלים המשכים של הסנדלים שזה כאילו יראה כמו מה שהיה פעם.. בקשר לאיפור.. וואי לא יודע.. יש משהו לדעתך שאפשר להוסיף? אמשח להמלצות !! גם בקשר למה שאני הולך [אם אני הול] לצייר על הרגל.. כאילו רק פסים כאלו שיהיו כאילו המשך של סנדלים..

ליווני..

חח לא אל, חח לא נראה לי שזה מומלץ.. לתושב יווני פשוט וקדום.. ת'יודעת.. =)=)

אי יכולה לעזור לך ברעיונות איך

לשדרג את האיפור... מבחינת אל - נראה לי שהתחפושת היא די סטנדרטית, לא?

גילR

New member
קופצת על המציאה!! איפור לגיל 3

קניתי בדידקטה את הטושים לציור על הפנים (בסדר??) בני רוצה להתחפש לחיפושית , או מיקי מאוס (את התחפושות כבר יש) אני רוצה לאפר אותו קצת על הפנים, כי אני לא בעד מסכות (ביחוד לא בגיל הז), איזו איפור הית ממליצה לי לכל תחפושת? תודה! תודה! תודה!

galizoe

New member
נצל"ש - כמה עולים הטושים?

יש לי את האלה שנראים כמו צבעי פנדה אבל הגבולות בין הצבעים לא יוצאים מדוייקים - בטושים זה יותר טוב?

אילנית03

New member
הטושים מצויינים

שנה שעברה כל טוש עלה 11 ש"ח השנה עוד לא קניתי אבל הם מצויינים ואפשר לעשות איתם הכל רק חשוב מאוד לשים מעט לחות על הפנים לפני

גילR

New member
הם עמידים - עשיתי ניסוי על היד

והם ירדו רק עם מים או מגבונים. אך ירדו מאוד בקלות - לא היה צורך "לקרצף"!! הם עלו לי 12.90 דידקטה זה במליבו סנטר בקומה למעלה - מעל הסופר. יש גם בחנות היצירה במרלז -מול הקופ"ח.

טוב ששאלת לגבי הטושים!!!

יצא לי לשוטט קצת בפורומים והבנתי שלא ממש ממליצים עליהם, תיזהרי מזה!!! ההשקעה הכי טובה לדעתי היא צבעי מים (אקווה קולור) קונים אותם בחנויות של איפור מקצועי, אם שומרים אותם טוב, הם מחזיקים שנים והכי הכי בריאים לפנים. הם על בסיס מים, מתייבשים - ולא מרגישים אותם אח"כ. אמהות שמפחדות שיצאו לילדים פצעים על הפנים - הפצעים על הפנים קורים מחומרים שומניים (כמו אודמים).

למעלה