לקראת (עוד) תיאוריה

K A P A

New member
לקראת (עוד) תיאוריה

נכשלתי בתיאוריה (עם לא פחות מ-8 (!) טעויות) ומזה בא לי לגמור עם זה כבר. כמה נושאים שלא הצלחתי למצוא להם תשובה ברורה בשום מקום: 1. איזה הילוכים יש בדיוק ברכב הילוכים, ומתי ואיך בנסיעה צריך להחליף ביניהם? 2. "נתיב האטה" בסוף של דרך מהירה- מזה? הייתה לי שאלה על זה ולא ידעתי אם צריך להאט בו או להאט כבר לפניו.. 3. ההודעות בו בפורום סותרות את עצמן - מאיזה שנה חובה לחגור חגורות מאחור - 1983 או 1987? תודה...

almogas

New member
x

1 יש ברוב המכוניות 5 הילוכים לקדימה ו 1 לאחורה צריך להחליף בניהם מתי שהמנוע מגיע לרמת מאמץ גבוה בהילוך הנוכחי.. עוזבים את הגז לוחצים על הקלאץ' מעבירים הילוך בעזרת הידית עוזבים קלאץ' ולוחצים גז ברמה הכללתי.. 2 נתיב האטה צריך להאט בו! אם תאטי לפני יש סיכוי שיפגעו בך מאחורה את צריכה לכנס אליו במהירות המותרת בכביש שלפניו(100 לדוגמא) ולהאט למהירות שרשומה בכניסה אליו אני חושב

Superdror

New member
חגורות

משנת 1969-1982 - אין חובה להתקין חגורות מאחור. משנת 1983 - ישנה חובת התקנת חגורות גם מאחור. (התקנה בלבד!) משנת 1987 - ישנה חובת חגירת חגורה גם מאחור. ובשביל לענות על השאלות שלך בתאוריה: אם שואלים אותך ממתי חובת התקנת חגורות מאחור - משנת 1983. אם שואלים אותך ממתי חובת חגירת חגורה מאחור - 1987. היושבים מקדימה חייבים לחגור בכל רכב, בלי שום קשר לשנת הייצור. קצת הרחבה לידע הכללי שלך: לפני שנה החוק שונה מעט וכעת, בכל רכב שבו מותקנות חגורות בטיחות - חובה לחגור. כלומר, אם ברשותי רכב משנת 1982 (שאין חובה להתקין בו חגורות מאחור) שקיימות בו חגורות בטיחות מאחור - על הנוסעים היושבים מאחור לחגור חגורות, שוטר שיעצור את הרכב לביקורת יכול לתת לנוסע ולנהג דו"ח על אי חגירת חגורת בטיחות. החוק החדש אף מחייב חגירת חגורות במשאיות ובאוטובוסים בהם קיימות חגורות.

למעלה