אני!
(לרגע נבהלתי מהסימן קריאה - אבל שישאר..) - מהי התנוחה <אם יש כזו> שמועדפת עליכם? - C ממתי צריך לבחור? כבר 5 דק' אני יושבת מול השאלה הזו שיחות,דיבור בסקס עושה לכם את זה? - מדליק. (למרות שהיתה פעם אחת שזה כבר היה יותר מידי והתחלתי לצחוק) ומלל גס, מדליק או מכבה? - גס לייט. מאוננים עם אביזרים או לוקחים את עצמכם בידיים < תרתי משמע>? - גם וגם ספרו על פעדיחת סקס. - חוץ מאותה פעם שהתחלתי לצחוק עקב דיבור יתר? וזה יותר קשור לאחרי הסקס - מישהו שהכרתי והיה מאוד ברור שאנחנו נפגשים בשביל להזדיין. נפגשנו אצלי, לי היתה פנטזיה בראש : שהוא ייכנס, מיד נתנשק, נפשוט את בגדינו, טם טם טם ושלום. הבית היה מוכן, מוסיקה, אוירה. והוא: בואי נשב נדבר, הבאתי יין ישבנו בגינה, ישבנו בסלון, ניהלנו שיחת כלבים (???? שונאת!!) נכנסנו לסלון והנה סוף סוף טם טם טם רק מה? בלי השלום. התחיל לחשב שעות שינה ונסיעה (סה"כ היה 12 וחצי בלילה מתחיל לעבוד ב 9 ואני גרה חצי שעה מתל אביב) רוצה להשאר לישון - להתחבק. שלא תבינו לא נכון אני מאוד אוהבת להתחבק רק לא עם סטוצים.. גברים גברים, מסכנים. כבר לא יודעים מה אנחנו רוצות מהם.. (והנה סתם סיפרתי לכם סיפור) מקומות אחרים מעבר למיטה, שהייתם ואתם ממליצים ו/או לא ממליצים לאחר ניסיון. - שולחן אוכל גדול (לא מומלץ לאורך זמן), אוהל (רק אם הוא בנוי כהלכה), טבע!! טבע!! טבע!! בליל ירח מלא במדבר או מתחת לכוכבים על צלע הר משקיף לנוף פתוח. יערות כשריח האורנים באויר.. מה ידליק אתכם במין המושך ומה ידחה אתכם? ידיים, יציבה, מבט, חיוך, סגנון דיבור, דרך התנהלות, צוואר, קו מותניים. חוסר אסטטיות, אגרסיביות חד צדדית, אטימות, טיפשות. מי עונה ומי מוסיף עוד שאלות? עניתי ואף הוספתי. שאלת בונוס : מה הקוים האדומים שלכם בסקס?