לקראת סופ"ש סקר-

Cגלית

New member
לקראת סופ"ש סקר-

- מהי התנוחה <אם יש כזו> שמועדפת עליכם? - שיחות,דיבור בסקס עושה לכם את זה? - ומלל גס, מדליק או מכבה? - מאוננים עם אביזרים או לוקחים את עצמכם בידיים < תרתי משמע>? - ספרו על פעדיחת סקס. - מקומות אחרים מעבר למיטה, שהייתם ואתם ממליצים ו/או לא ממליצים לאחר ניסיון. - מה ידליק אתכם במין המושך ומה ידחה אתכם? מי עונה ומי מוסיף עוד שאלות?

../images/Emo9.gif

באתי לבקר ו.... עונה ראשונה
- מהי התנוחה <אם יש כזו> שמועדפת עליכם? כפיות מממ אוהבת כפיות אה ויש עוד אחת.. מספריים קוראים לזה? חחח - שיחות,דיבור בסקס עושה לכם את זה? אנחות והרבה עושות לי את זה מממ זה פשוט מראה לי כמה בן הזוג שלי נהנה ומה עושה לו טוב - ומלל גס, מדליק או מכבה?אפשרי, לא חייבים להגזים - מאוננים עם אביזרים או לוקחים את עצמכם בידיים < תרתי משמע>?אביזרים אביזרים ועוד אביזרים - ספרו על פעדיחת סקס.לקחתי לחו"ל ת'רוקט שלי ולא ידעתי שצריך לפרק אותו ואז אלה עם המצלמות שם הסתכלו, פתחו הסתכלו עלי ולא אמרו כלום...(רציתי לקבור את עצמי) והעבירו אותי ככה חחח - מקומות אחרים מעבר למיטה, שהייתם ואתם ממליצים ו/או לא ממליצים לאחר ניסיון.מממ אין כמו חיק הטבע... פתוח, אוויר ושוב אוויר
- מה ידליק אתכם במין המושך ומה ידחה אתכם? עיניים, מבט, חיוך אמיתי
גוף משולש, שוקולדים...ואם מתעמקים אז ז חטוב
מי עונה ומי מוסיף עוד שאלות? אני עניתי, חושבת שזה מספיק P-:

Cגלית

New member
ברוכה השווה יקירתי../images/Emo25.gif

מזמן לא ראינו לך
גם אני עושה- - מהי התנוחה <אם יש כזו> שמועדפת עליכם? יש כמה, דוגי ביחוד אם יש כרית בין הרגלים, או כשהוא עם הזין מולי גרררררר או יושב על החזה שלי תפעילו דימיון.<זה בקטנה>. ואם הוא/ היא יודעים לרדת אז, שיבקרו ויטעמו את הצוף. - שיחות,דיבור בסקס עושה לכם את זה? כן וכמה שיותר. - ומלל גס, מדליק או מכבה? מדליק, מגרה מאודדד! - מאוננים עם אביזרים או לוקחים את עצמכם בידיים < תרתי משמע>? גם וגם תלוי במוזה. - ספרו על פעדיחת סקס.- כבר כתבתי על הפאדיחה עם הקונדום האבוד
אחשוב על עוד אחת ואחזור לספר. - מקומות אחרים מעבר למיטה, שהייתם ואתם ממליצים ו/או לא ממליצים לאחר ניסיון.-בטבע- נהרות <נהר הירדן מדהים, ביחוד אם תופסים ערוץ עם זרימה חזקה, אוטוסטרדה- מגרה, ים, בריכה,יער,מכונית- נדוש,אוהל וכו. ממליצה על כולם. - מה ידליק אתכם במין המושך ומה ידחה אתכם? ידליק הראש, השנינות,תנועת הגוף, הידיים, העיניים. ידחה ריח רע, טיפשות ופוזה.

wild orchid

New member
גם אני עונה!

תנוחה אהובה:כשהוא נשען על הקיר בישיבה ואני רוכבת עליו.ידינו פנויות לכל מה שעולה לנו בראש,עיניים מול עיניים,אינטימיות...אבל אני אוהבת את כל התנוחות.מאוננת:לפעמים עם אביזרים לפעמים בלי.דיבור תוך כדי:מדליק בטירוף,כנ``ל מלל גס.פאדיחה:חדשה מלפני שבוע.אחרי בילוי והרבה אלכולהול,ידיד שלי נשאר לישון אצלי.לפני שהספקתי להחליף סדינים,הוא נפל למיטה.הכניס את היד מתחת לכרית ו..מוציא ויברטור,אזיקים,חרוזים שנשארו שם הלילה הקודם.הוא היה בהלם..מה ידחה אותי:אנוכיות,ריח רע,חוסר הקשבה,ברימיטיביות.מקומות:טבע,מכסה מנוע,גינה,גג וכו`

אני!

(לרגע נבהלתי מהסימן קריאה - אבל שישאר..) - מהי התנוחה <אם יש כזו> שמועדפת עליכם? - C ממתי צריך לבחור? כבר 5 דק' אני יושבת מול השאלה הזו שיחות,דיבור בסקס עושה לכם את זה? - מדליק. (למרות שהיתה פעם אחת שזה כבר היה יותר מידי והתחלתי לצחוק) ומלל גס, מדליק או מכבה? - גס לייט. מאוננים עם אביזרים או לוקחים את עצמכם בידיים < תרתי משמע>? - גם וגם ספרו על פעדיחת סקס. - חוץ מאותה פעם שהתחלתי לצחוק עקב דיבור יתר? וזה יותר קשור לאחרי הסקס - מישהו שהכרתי והיה מאוד ברור שאנחנו נפגשים בשביל להזדיין. נפגשנו אצלי, לי היתה פנטזיה בראש : שהוא ייכנס, מיד נתנשק, נפשוט את בגדינו, טם טם טם ושלום. הבית היה מוכן, מוסיקה, אוירה. והוא: בואי נשב נדבר, הבאתי יין ישבנו בגינה, ישבנו בסלון, ניהלנו שיחת כלבים (???? שונאת!!) נכנסנו לסלון והנה סוף סוף טם טם טם רק מה? בלי השלום. התחיל לחשב שעות שינה ונסיעה (סה"כ היה 12 וחצי בלילה מתחיל לעבוד ב 9 ואני גרה חצי שעה מתל אביב) רוצה להשאר לישון - להתחבק. שלא תבינו לא נכון אני מאוד אוהבת להתחבק רק לא עם סטוצים.. גברים גברים, מסכנים. כבר לא יודעים מה אנחנו רוצות מהם.. (והנה סתם סיפרתי לכם סיפור) מקומות אחרים מעבר למיטה, שהייתם ואתם ממליצים ו/או לא ממליצים לאחר ניסיון. - שולחן אוכל גדול (לא מומלץ לאורך זמן), אוהל (רק אם הוא בנוי כהלכה), טבע!! טבע!! טבע!! בליל ירח מלא במדבר או מתחת לכוכבים על צלע הר משקיף לנוף פתוח. יערות כשריח האורנים באויר.. מה ידליק אתכם במין המושך ומה ידחה אתכם? ידיים, יציבה, מבט, חיוך, סגנון דיבור, דרך התנהלות, צוואר, קו מותניים. חוסר אסטטיות, אגרסיביות חד צדדית, אטימות, טיפשות. מי עונה ומי מוסיף עוד שאלות? עניתי ואף הוספתי. שאלת בונוס : מה הקוים האדומים שלכם בסקס?

גם עכשיו זה לקראת סופשבוע - אז עונה

1. מהי התנוחה <אם יש כזו> שמועדפת עליכם? - אופציה א': אני דוהרת מעל הגבר - לאסוווו. אופציה ב': אני חופנת את ראשי בין שדיה - להסניף ולמות מאוברדוז 2. שיחות,דיבור בסקס עושה לכם את זה? - yes yes yes 3. ומלל גס, מדליק או מכבה? -
4. מאוננים עם אביזרים או לוקחים את עצמכם בידיים - גם וגם וגם וגם 5. ספרו על פעדיחת סקס. - אחרי סקס אנאלי כל ה
שלי מרוח לו על ה
(באסה אבל עבר וחזר ולא חס וחלילה
) 6. מקומות אחרים מעבר למיטה, שהייתם ואתם ממליצים ו/או לא ממליצים לאחר ניסיון. - כל מקום שהוא לא המיטה 7. מה ידליק אתכם במין המושך ומה ידחה אתכם? - גבר חייב להראות טוב (גבוה, רזה, חתיך). אישה חייבת להיות זורמת, מתמסרת, מענגת ובעיקר לרצות שיענגו אותה. אהההה... וציצים יפים כמובן.

למעלה