לקראת סוף שבוע

s h o o s h a

New member
לקראת סוף שבוע

אחרי יום סוער, מלא רגשות כואבים, יום שבו כמעט וקרסו כל המערכות, הגיע יום חדש שבו אט קט חוזר כל דבר למקומו ולתפקודו הרגיל. כל תא בתורו מתחיל לתפקד מחדש ולהיות מואר ושק הדמעות שכמעט התרוקן מתחיל להתמלא מחדש. עדין מין תחושה מוזרה אופפת את הגוף אבל חזקה יותר היא התחושה של לא ישברו אותי והמלאך הזה שלי שנמצא שם עבורי תמיד, שיודע לטעון בי מחדש בכל פעם שאני זקוקה, אנרגיות חיוביות. יום ארוך לפני אך כך גם סוף השבוע לנוח מאחלת לכולנו יום מהנה, יום מענג ובעיקר, יום של בשורות טובות לכל אחד באשר הוא בוקר נפלא שיהיה

יהודה א

New member
../images/Emo96.gif

שושה הנה הכנתי לך קפה של בוקר אכן יש ימים כאלה שיהיה יום נפלא ומופלא לכולם

ס י ו ן1

New member
בוקר טוב וגם למלאך שלך../images/Emo24.gif

ואף אחד לא ישבור אותך

../images/Emo140.gif יום חדש שושה

ותמיד תזכרי ש... עברת את פרעה - תעברי גם את זה רק טגידי לי מי רוצה לשבור אותך ואני באה

בוקר טוב.סוף שבוע ../images/Emo13.gif../images/Emo7.gif

אני באופן אישי לא אוהב את סוף השבוע. במשך השבוע עובד בכוונה עד מאוחר. יש כאלה שמחכים לסוף שבוע להיות עם אהוב/ה אחרי כל השבוע, יש כאלה שעצובים לקראת סוף השבוע בגלל ששוב חשים יותר את הלבד שבחיים או לכאלה שנמצאים בזוגיות עם מישהו/י שלא כיף. יום טוב.

../images/Emo93.gif

ובפעם השניה אפילו יותר
זוגיות שלא טוב בה למה בעצם? | ניצת שואלת את עצמה ואתה לא חייב לענות |

Melody Girl

New member
איתך אביר בתחושה ובכל זאת...

גם אני מרגישה בדיוק כמוך ובכל זאת נאחל לכולנו שאכן יהיה סופ"ש נפלא לכולנו.

מצוטטת

New member
בוקר אחד לפני

עוד יום/רחל שפירא בחריפות הזאת עוד יום, עוד יום ובצפיפות הזאת עוד יום, עוד יום. החזאי מוסר את התחזית משקעים, שינוי זרימה ורוחות תזזית ויש כאן מקום לדמיון עוד יום, עוד יום. המלאכה מרובה והזמן קצר ואנחנו כבר יודעים שהגשר צר. אמצע הדרך ויש גם בזה נסיון עוד יום, עוד יום. לא להתמעט וגם לא להמלט ותמיד לשאוף ללכת הלאה ללכת זה אומר: לא להסתלק כן, כוונתי לומר: לא להסתלק אמצע הדרך ויש גם בזה נסיון עוד יום, עוד יום. בחריפות הזאת עוד יום, עוד יום בציפייה לטוב עוד יום, עוד יום. גמני קמתי רק לפני.......
גם אותי התשישות הכריעה
גם לפניי יום שימשך עד ואל תוך הערב נו אז...בטח תגידי...מה זה עוזר לי? האמת לא יודעת !, לוגמת לי
מול הקוביה ומילות עידוד עבורך לא מוצאת אז שולחת במקום את זה
אם לא יועיל בטח לא יזיק (מצוטטת בסופו של שבוע מתיש בתחושת חידלון עמוקה)

שUUUUUUU

מה פה קורה פה טגידו לי? לקינו בסימפטום התשישות הכרונית? ובכלל אין לי מילים כי גם אותי היא תקפה התשישות הזו והדבר היחיד שמחכה לו זו החופשה המתוכננת בעוד חודש + שנראה כמו שנה
| ניצת בפנטזיה על שמש ,מים ושמיים |

היייי, לא רוצה להרוס לכם את התשישות

באמת לא רוצה... להיות המחרבת שלכם... אבל בכל זאת... תשושה בגלל לאות פיזית אבל מלאת סיפוק בעבודה ו...לקראת סופשבוע מלא ראשון איתו...אחרי חודשים של נדנדות... מבולבלת קצת חוששת אבל מחייכת

nekochan88

New member
Years ago

when I was still a young single, I had these terrible feelings before the weekend will come and I had no one to go out with. And since my weekdays were very overloaded, I had decided that Saturdays will become my studio days. I was waking up real early (I did not go out on friday....) and will walk happily to my studio - will arriv there before 10, prepare a coffee, and start painting. Till 7 o'colck in the evening. I had the most fantastic time happiest of all, and few very strong exhibitions grew out of that. Moreover - when years later (this habbit stayed with me fro nearly 7-8 years) when I was in a couple and had a complete social and family life - these religious saturdays in my studio had become something I was missing so much, and really did not want to give up on that. So sometimes, when something seems bitter and not comfortable - it can actually turn into a power point and a self-building process. Good luck!

חיוכים37

New member
היי אנשים מה קרה לכם היום...../images/Emo42.gif

השמש זורחת ומפזרת קרניים חמימות ומפיצה המון חום ואהבה... יום שישי בפתח ואיתו סוף שבוע וצריך לקחת אויר ...ולהמתין רק עוד קצת לאתנחתה...אז רבותי להתעודד שם....

עוף כנף

New member
בוקר טוב

ובאותה נימת תשישות....(שעוברת משום מה גם עלי) ועם פתיחת השנה החדשה "הצבי"- מצגת לחשבון נפש. יום נעים לכולם!!!!

michaly44

New member
../images/Emo42.gifצוהריים טובים..ושאלה עוף../images/Emo35.gif

איך את שמה באמצע התגובה לינק..? הסבר קטן יהיה נחמד. הספקתי להרשם לקולג' הקרוב לקורס היסטוריה ואומנות...יאמבה כסף. זה לא לתואר ולא למען קרדיט רק למעני. רציתי..היססתי..פחדתי..וזהו. קיבלתי את הספרים. יום שני מתחילה... והכל בגלל שרק רציתי..ותו לאו. אני רשומה. מתחילה יום שני ב 9 כל יום כמה שעות..

עוף כנף

New member
ערב טוב, ותשובה:

הי, מיכלי, כשאת רושמת תגובה, ראי למטה יותר: קישורים בתוכן ההודעה (יש להכניס מחרוזת תווים המופיעה בתוכן ההודעה ואת הכתובת שאליה היא תקושר) ו... זהו! את רושמת מילת מפתח שמופיעה בגוף ההודעה ומייחסת אליה אתר. בהצלחה!

למעלה