טושטוש האחת
New member
לקראת סוף השבוע ...
אני מניחה שרובכם (כהורים לילדים)מכירים את זה...ובכל זאת עקב חוסר האנרגיה הכללי של כולם אני מצרפת את תפילילה ואפשר אפילו לחשוב על זה כתפילה לסוף השבוע שהשבוע ייגמר בצורה נעימה שסוף השבוע יביא איתו אנרגיות טובות ומרגיעות שתמצאו את המקום הכי בטוח ושקט ובעיקר המון אהבה..קודם לעצמכם ואז כמובן לאחרים *תפילילה*
"תודה לשמש, לירח, לכוכבים ולרוחות, תודה לים, לאדמה, לאנשים ולחיות, תודה לעולם על הצלילים והצבעים, על הריחות, על התחושות, הקולות , הטעמים. עכשיו זה הזמן, בעינים עצומות לנשם נשימות עמוקות ושלמות. לנשף, להוציא את הכעס, הקושי, לשאוף אהבה, להרגיש את היופי. לילה טוב לגוף שזקוק למנוחה, כל היום הוא שיחק וצחק ובכה. לילה טוב גם ללב, שנרגע לו עכשיו, כל היום התרגש וכעס ואהב. אז נניח לפחדים ונניח לדמיון נתן למחשבות לנמנם להם לישון וכשהגוף והלב ממש מוכנים פשוט נרדמים וישנים נים נים נים... לילה טוב ונישוקים, חלומות פז מתוקים" סופ"ש קסום, טושטוש
אני מניחה שרובכם (כהורים לילדים)מכירים את זה...ובכל זאת עקב חוסר האנרגיה הכללי של כולם אני מצרפת את תפילילה ואפשר אפילו לחשוב על זה כתפילה לסוף השבוע שהשבוע ייגמר בצורה נעימה שסוף השבוע יביא איתו אנרגיות טובות ומרגיעות שתמצאו את המקום הכי בטוח ושקט ובעיקר המון אהבה..קודם לעצמכם ואז כמובן לאחרים *תפילילה*