לקראת סוף השבוע ...

לקראת סוף השבוע ...

אני מניחה שרובכם (כהורים לילדים)מכירים את זה...ובכל זאת עקב חוסר האנרגיה הכללי של כולם אני מצרפת את תפילילה ואפשר אפילו לחשוב על זה כתפילה לסוף השבוע שהשבוע ייגמר בצורה נעימה שסוף השבוע יביא איתו אנרגיות טובות ומרגיעות שתמצאו את המקום הכי בטוח ושקט ובעיקר המון אהבה..קודם לעצמכם ואז כמובן לאחרים *תפילילה*
"תודה לשמש, לירח, לכוכבים ולרוחות, תודה לים, לאדמה, לאנשים ולחיות, תודה לעולם על הצלילים והצבעים, על הריחות, על התחושות, הקולות , הטעמים. עכשיו זה הזמן, בעינים עצומות לנשם נשימות עמוקות ושלמות. לנשף, להוציא את הכעס, הקושי, לשאוף אהבה, להרגיש את היופי. לילה טוב לגוף שזקוק למנוחה, כל היום הוא שיחק וצחק ובכה. לילה טוב גם ללב, שנרגע לו עכשיו, כל היום התרגש וכעס ואהב. אז נניח לפחדים ונניח לדמיון נתן למחשבות לנמנם להם לישון וכשהגוף והלב ממש מוכנים פשוט נרדמים וישנים נים נים נים... לילה טוב ונישוקים, חלומות פז מתוקים" סופ"ש קסום, טושטוש

אהבה ../images/Emo99.gif

מילה יחידה בודדה מילה כפולה: אהבה היא כאב אך גם שמחה אהבה היא ייאוש אך גם תקווה אהבה-לתת אך גם לקבל אהבה-מחשבות ללא הפסקה של אושר אך גם חשש. אהבה-בלעדיה או איתה היא הלב שלנו וגם הנשמה. אהבה מילה קטנה גדולה יש בה משמעות בעת פרידה בחג או ביום שבת. יש בה גם משמעות בעת מחזור חיים חדש התחלה של סוף שהיה.

אהבה -חלק שני

אהבה, געגוע,ריגוש,ציפיה. אהבה, סליחה,תודה,בבקשה. אהבה כח,רצון,חשק. אהבה סם החיים.

אהבה-חלק שלישי.

בשעת לילה מאוחרת הוא שם ואת פה הוא מדבר אלייך בדמיונו את עונה לו אהובתו. לוחש הוא לך מילות אהבה ואת צוחקת משמחה. את גופו מלטף מדמיין שהוא גופך עורו הוא עורך וכגומר הוא לא הולך. לוחשים אתם מרחוק מילות אהבה ושניכם גונחים מהנאה. מחר כשתהיו יחדיו תיישמו את ליל האתמול גופכם ייצאו יחד במחול, אהבה.

אהבה-חלק אחרון.

מביט על הפרחים שלך שלחתי ביום שישי לך הפתעתי, מביט על המיטה הלא מסודרת אמרת שסוף סוף את גומרת. מביט על הצלחות הלא שטופות הארוחה האחרונה שאכלנו לאור נרות. מביט על החדר שהוא שקט פעם הוא רעש מקול צחוקך. ריח עורך עדיין עליי הבושם שלך באוויר ואת בליבי כמו שיר. נשארו לי שאריות זיכרון זהו זורק את העיפרון והולך לישון.

maof

New member
טושטוש האחת../images/Emo39.gifגם לי יש בקשה../images/Emo9.gif

עד סוף העולם" / יוסי גיספן מאז שנפגשנו היה לי ברור שזו התחלה מתוקה של סיפור מרגע לרגע הבנתי יותר שכאן זה התחיל ולא יגמר רוצה להגיד לך כדאי שתדעי אני בעננים שאת לצידי וגם ברגעים שאני לא איתך יש מי שלנצח אוהב רק אותך ואין בעולם עוד כזאת אהבה כמו אז בתנ"ך כמו אדם וחווה אני רוצה שתדעי זה מכאן עד הסוף בטוב וברע אני אמשיך לאהוב אמריא לשמיים אחצה את הים אלך אחריך עד סוף העולם רוצה שתדעי זה מכאן עד הסוף בטוב וברע אני אמשיך לאהוב אמריא לשמיים אחצה את הים אלך אחריך עד סוף העולם כשאת מאושרת אז טוב לי בלב ואם את נשברת גם לי זה כואב כי את משלימה בי את מה שחסר אוספת אותי כשאני מתפורר הביטי אלי ותראי שאני חצוי וזו את החצי השני באש ובמים אהיה לך חומה אתן את חיי בשבילך נשמה ואין בעולם עוד כזאת אהבה... מעוף

ס י ו ן1

New member
../images/Emo20.gif ממחר הסוף שבוע

אצלי כמובן מתחיל רק מחר בצהרים לאחר המשמרת האחרונה לשבוע זה בעבודה! וכן תודה על מה שרק נתן תודה על הפרחים היפים שלי בגן תודה על שמש שמאירה בבוקר תודה על שמחזיר בי נשמתי תודה שגם נשימה עדין באפי תודה שיש עוד בעולם אהבה גם אם היא לא כאן בטוח קרבה תודה גם לכל מי שחבר שלי ועל החיים שהם שלי למרות הכל! שיהיה סוף שבוע מגניב ביפו תל אביב שיהיה שמח ונעים מכאן ועד לעננים...
ים לכולם

למעלה